Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "
perangai / gaya ak depan cam ! cm nih la ak ^_^ hehe.. kalo korunk nk taw ak nih shuker bergambar . lantak lah org nk ckp ak nih syok sendiri ker , aper ker ak x kesah pon . haha.. yg penting ak shuker cara ak nih . pic nih ak amik guna web cam mbr ak . bosan dok uma nih la hasilnya ! hehe time nih kol 2 pagi =) x tidow sbb x ngantok agy doe. huhu tuh jer la nk ckp en . thx kerana membaca yeah ! peace !
Naah~!:hope kowg epy 18SX haha nice one!!
Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka sisuami pun mengajar bahasa yg jarang digunakan oleh tetangganya. Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu. So suatu hari suami nya berkata.. "Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer" Isterinya mengangguk sahaja.. Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya " Kongkek boleh tak yang?" Si isteri pun "ok" Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isteri nya yg sengau itu pun berkata "Yang nak kongkek" Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun 'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja.. Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. "Yang nak kongkek" Suami nya berkata.. lah tak puas lagi ke?" Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata "Kongkek" Si suami got no choice pun melakukan lagi.. Selepas itu isterinya berkata.. "Bole tak awak kasi saya kongkek" Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau hendak start lagi.. isterinya pun menahannya.. Saya bukan nak kongkek.. Saya nak .... COLGATE!!
P/S ; moral of the storry x der paper kaitan pon sebenar nya just nk buat korunk gelak jurp ! ngaga chill !
hari nih hari yg paling membosankan ak. nk taw knp?? sbb ak x suker ari "selasa" x taw la sebab aper.. grrrrrrrrrrrrr......... bosan bosan bosan .! tuh jer la yg bole ak kater kan kat korunk semua...
NEW VERSION XDO-X 2 CHECK THIS OUT !




P/S : saper2 yg ada id xdo-x nih . bg tau kat ak .bole kter fight samer2 kan..

lalalalala...

  • mama ( puan rosmini binti hj yussof )
  • sebab ; dia org yg paling ak syg sekali,sbb dia melahirkan ak,besarkan ak,didik ak jd anak yg solehah,didik ak jadi org yg berguna . x terungkap ngan kata2 tok ak membalas jasa mama ak pada ak selama nih yg byk bersabar ngan karenah ak . " mama along syg mama sgt2 ! "
  • ayah ( mohammad bin mohammad taib )
  • sebab ; dia didik ak supaya ak jadi tegas dalam family ak . sbb ak nih anak sulung . dia byk nasihat ak .tp kdg2 ak x dgr nasihat dia . " ayah , if along ada buat silap, along minta maaf kat ayah "
  • adeq-adeq ak ( ainnin soffea ngan ainnin atthirah )
  • sebab ; diaorg berdua nih adek ak paling nakal sekali . ssh ouh mao jaga diorg nih . ak pon x taw knp . hehehe . tp ak syg diorg lebih dari segala2 nya .

  • best friend ak =)
  • akim
  • niza
  • sis yana
  • erin
  • iza
  • mahiza
  • aien
  • shida
  • reena
  • kak as
  • erni
  • xx zack xx
  • alya



- shida , aien -
- diorg nip besh ! -
- seronok kawan ngan diorg nip -
- " best friend poleber okeyh ! " -

- why i like him ; because he take care , carring and loving me -
- always give me support -
- already taken by him since 28 febuary 2007 -
no words can't say that i love him fucking damn much ! -

THX krn Melawat yeah XOXO !