Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

haizzzzzzzzzzzzz............................

knp susa sgt nk lupekan awk ?? adkh sy msh sygkan awk lagi ?? ataw cintakan awk lagi?? Hurmmmm sy x taw mcm mana perasaan sy skrg nieyh.. knp musti sy nk rindukan awk sdgkan kite sdh x de paper hubungan lagy ??? hmpir setahun sy cube lupekan awk tp sy x bole nk lupekan awk.. mungkin sbb sy terlalu sygkan awk smpaikan sy x bole nk lupekan awk. Wlau pom haty sy msh sakit ats ap yg awk lakukan kat sy setahun lps , itu x bermakna sy x bole nk maafkn awk.. mbr sy ckp, bile kite selalu terigt pada ex-couple kite myb kite ad uat sala or x memaafkan kesalahan dia..   adkh sy dlm kategori itu ??? arghhhhhhhhhhhh.... sy da x larat nk tanggung sorang2.... tp jujur sy ckp yg sy masih sygkan awk lagy.. sbb awk adlah cinta pertama sy... sy x kan lupekan awk smpai bile2... walaupom kite dah x de paper lagy , tp pengalaman bersama ngan awk slama 2 tahun setengah byk aja sy erti persahabatan,percintaan n kasih syg yg awk bg kat sy buatkan sy btl2 bhgia bersama awk.... =( sedih bile sy berkata cm nieyh sbb nieyh smua mgtkan sy mase kite ngh bhgia.... uwaaaaaa.... honestlly sy btl2 rindukan saat dulu2...xpe la.. wlau ap pom sy tetap doakan kebahagian awk ngan si dia yg baru... =(

lme x bercerita ! ini lah hasil nya !!!! :)

salam smua.. agak lame gak ak x update blog ak nieyh. Maklum lah skrunk ak bz ngan tranning manager kfc ak kan.. so don have time to see my blogger.. ak mtx maap sgt5.. act , byk menda ak nk cter kat sini dah sbnrnya... tp keadaan asik gangu ak jer kan... da sbln lebeih ak kat kelana jaya nieyh.. mcm2 menda ak da lalui.. frst , bile ak pat tranning store yg paling paling paling ak x suke la kot.. sbb ap ?? sbb store nyer kotor !!! n staff nyer x respect each other even restorant manager skalipom taw... tp alhamdulillah ak just stay kat situ about 2 week jer... then ak dukarkan ke kfc subang parade which is store yg ak skrg ngh tranning la.. frst , mmg kekok nk uat keje smua.. then staff nyer smua frendlly gyle la.. so makin ak bole uat keje ngan besh la kan.. x der la tekanan jer.. haha.. yg speacial nye kat sini kan , staff kat sini slalu ask me many question bout prosidure. X kesa la ak dok department mane kan janji diorg tnya ak.. at least ak bole igt sikit2 la kan.. tp kan time practical means amali ak bole lepas , tp time exam teori ak x bole lepas.. smpai repeat paper kot..!! arghhh tuh la menda yg paling uat ak tekanan skali la... ak dtg sini pom berdua ngan ad dak nieyh.. 1 bilik tp lain store la kan.. tp br la ak knl sp dia sbnrnya... ad tuh smpai 1 tahap ak rase cm nk quit je taw... sbb x tahan dah.. x taw la np weyhh..!! sbb nieyh bukan bidang ak !! tp ak kuatkan smgt ak nk truskan..kdg2 ak bengang gk ngan kwn2 ak sbb diorg suke ckp blkg kot.. pnh skali tuh , ak bru 1 week kat subang parade , ad la 1 staff nieyh dok bg taw tranning officer ak pasal kelakuan diorg , then bile diorg pat taw , diorg cm nk sala ka ak jer.. siap mention ak dlm buku log dia agy !!! WTH !!! bukan sala ak , tp ak jd mangsa.. urmmm agy pom da mmg sala dia sp suwuh uat hal kan.. so ney la balasan nyer... perkara ygpaling sedih n enjatuhkan maruah?ak bile tranning officer ak ckp k nyer kefahaman bahasa inggeris x bagus !!!?what??!!! I don belive it??!! Cara dia ckp ngan ak tuh mmg nk jatuhkan air muka ak je la... nk x nk ak terpakse thn je la.. wlaupom time tuh ak terpakse tahan nk nages kot.. bis cm ne lak ngan log book ak ary2 tuh ?? in english gk ak tulis.. x de masalah pom... urmmm nth la... makin lame makin tekanan gk ak .....tp nk uat cm ne kan... saba je la.. tuh je perkataan yg selalu ada dlm otak ak nieyh...skrg nieyh dlm otak ak dok terpikir2 bole ke ak harungi smua nieyh ??? tahan ke ak bile ak kene posting kat store nanti ??? ak hny berserah shj pd yg maha esa...
THX krn Melawat yeah XOXO !