Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

I'm Back !


Salam smua , leme sudah ak xupdate blog kan ? bz keje tuh dah biase lah kan masalah nye line broadband ak nieyh haaaa . urghhhh menyakitkan hati ok ! ok lah sebenarnya byk sgt ak nk bercerita ngan korng la kan... ok 2 minggu yg lepas subang parade ader buat pertunjukan silap mata . so alhi silap mata dr seluruh dunia dtg ke subang parade tgk persembahan mereka , mmg fun , happy jer... tp yg sakit nye customer masyallah punya lah ramai.. non stop ok ! ahaha . tuh x menjadi masalah la kan... yg jd masalah skrg nieyh adalah crew yg x mencukupi ?! mne smua org erk ? tahu lah hari ahad kan... so nk enjoy la erk ? yg ak keje dr pukul 9pagi smpai pukul 10 malam taw ! diorg sedap-2 je x nk dtg... haihhh mmg sakit hati ok ! dgn counter 2 je bukak . smua kene buat sendiri... mmg penat sgt-2 seyes ! 

ak kat sini bukan nk bercerita pasal hal yg berlaku dlm store ak la kan... tp kat mne lagi ak nk luahkan kalau x dlm blog ak nieyh kan ? huhuhu kalau korang keje fast food mst korang tahu mcm mane usah n senang nya nk puaskan hati pelanggan :) keadaan x der crew berlarutan lakan smpai la abis cuti skola ari tuh... ak ingt kan bole la relex n balik awal mcm jadual ak  kan rupanya x ! masih lagi yg segaja x mahu dtg keje ! ehhh korang ape nk jd.... wake up lahhh ! x syg ke gaji korang erk ?? kalau ak la kan , mmg syg sgt-2 sbb ak memerlukan duit dlm hidup ak... cth mcmd minggu lepas ak keje mcm biase tp balik selalu pukul 10 mlm . sbb ape ? sbb x de crew lah !!! ak mmg x skua keje middle ok , sbb org yg keje middle nieyh la kene extand shj ! penat oke ! sbgai cth , sabtu lepas OC dtg store ak , yg sakit hati org yg selalu NOW SHOW bole dtg ?!! esok nya x dtg balik keje ?!! mcm siot kan ??? mmg sakit hati tahu... tp nk buat mcm mne dh hak diorg kan... seyes ak penat sgt  ngan keje nieyh tp ini dah pilihan ak kan... huhu eh dah-2 ak x nak celoteh pasal hal keje kat sini la kan.. t x pasal-2 korunk close blog ak.. hahahah [joke je...] 

ok , senin lepas ak berjalan seharian ngan kekasih ak... waaaaaaaaaa kekasih youuuu :P  nk dipendekkan cerita kami asal nya nk g cc jer.. nk online katenyer lakan... last-2 kami ke subang parade ! hahaha berjalan smpai kesane ak.. ok dr CC TAMAN PARAMOUNT >KTM SERI SETIA > KTM SUBANG JAYA > SUBANG PARADE > KFC > MBO CINEMAS [ TGK CTE MADAGASCAR 3 ] last skali singgah ke > MCD SUBANG PARADE ! hahaha syok kan ? mmg la syok tp duit pon syok jugak... huhu ade la dlm 100++ duit ak abis mase tuh... OMG !!  hahahaha xper lah sekali sekala kan... yg best pulak ak boleh menhabiskan duit dlm tgh-2 bulan nieyh weyhhh ! terbaik kan ??
paper pom mmg seronok sgt plus happy ngan dye... <3 auwww hehehehe 

ok lah setakat nieyh je ak sempat nk menaip... so lain kali ak update lagi ea.. 
k bye (:


Tagged Oh Tagged !




selamat petang smua ! alhamdulillah cuaca semakin panas kat luar kan... itu menandakan kebesaran allah :) 
ok lah tajuk entry kali nih berkenaan mengenai TAGGED . errrr ape tuh ? ok tagged nieyh laman sosial jugak mcm fb , myspace , twitter etc lah... tp kan yg ak heran bin ajaib la kan bukan nk kate la kan , 98% dr org yg guna tagged nieyh dikalangan gila sex ?! knp ak ckp mcm tuh ? sbb pernah terkena kat ak kot... 

ok kalau xpercaya korang register tagged then rmai lah berduyun-2 lelaki yg gila sex add korang ! 
seriuslly ak x tipu.... yg sembang yg btul-2 kawan mmg tipis la kan... ok , mula-2 ajak sembang biase je . tp bila dah start dia ckp mcm nieyh "u open minded x ? " haaa dr c2 ak dah agak dah nieyh mmg sembang pasal sex ! kalau yer pon kan , g kawen lah senang ! x payah la nk sembang sex then trus buat sex cam kan ? kebanyakan nyer la org putih yg buat cam nieyh tp x kurang hebat org melayu kita... jgn x percaya... 

ok lah , ak mls nk berbahas pasal menda nieyh la kan . so paper pom kalau ade sape-2 tagged tuh korang mst paham kan ape ak rase . smpaikan ak jrg on9 tagged nieyh disebabkan hal nieyh . haihhhhh 

k bye !

contest blog super kawaii by bubu


selamat pagi smua ! tibe-2 rase nk join contest pulak kan... maklumlah lame suda x join kan.. :) ok kali ini ak nk join contest blog super kawaii by bubu nak tahu syarat-2 nyer korang g je kat sini 




syarat-2 pon x susah kan ? so ape lagi jom la join.... hehe rugi x join kot... 
make sure blog korang cute oke ! heheh 

ak tag pd smua yg nak join contest ini okeyh :) 

sekian (;

Entri Merapu


Hello korang ! rindu kat ak x ? hehe x rndu xper ak x pakse pun... agak lame ak sepi tanpa khabar berita kan ? cewaaaahhhhh ayat nk bunga-2 jer...  ok hari nieyh seriuslly tersangat lah penat nyer kot . sbb ape ? sbb rmai staff x dtg seyhhh mcm hampeh jer... tp nk bt cm ne kan... kene saba je la kan... tp nasib baik la kan ak x kene extand smpai pukul 10 mlm :) mmg syok overtime tp................. x larat weyhhhhhhhhhhhh korang pon tahu kan x rmai yg suka dgn keje fast food nieyh kan ? ak je yg suka... hehehehe 

kebetulan ari nieyh ak keje smpai pukul 5 ptg so dgn sepantas kilat ak balik :) x nak tunggu lame-2 dah t kene tahan ngan mgr . huhu tp ak cian ngan mbr ak sorang nieyh dia bangsa india name dia nagen . korang nak tahu dia dtg store seawal 7.30 pg sbb hr nieyh ade delivery kan... ptt dia abis keje pukul 3 ptg tp mgr sruh dia extend smpai clossing ?!! kasihan kan ?? ak simpati ngan dia weyhhh sbb muka dia nampak sgt penat... n semakin kurus la dia... :) tp dia ckp ok jer.... yg sedih lagi ak dgr 2 week dia x de off day taw... keje keje keje dan keje shj.... ! 

mmg la gaji kaw-2 kan . tp bdn kita nk pkai lame kan ? so kene paham la.... (: eh-2 emo pulak ak.... so paper pun keje kene lah ade rehat jugak kan... memandangkan idea dah x der dah nieyh nk taip ape ak stop kat sini je la... :) k byee 

Berjalan Seharian :)


hello smua ! sehat x ? nk tnya ak ? semakin lah sehat weyhhh . hehehe ok lah nk update entry best nieyh... cerita pasal siang tadi lah... memandangkan jumaat adalah hari yg tenang , dan kebetulan jugak ak ngan en bf dpt off day same-2 :) so ak decide nk g taman paramount je nk online game la katenyer kan... huhu .

smpai je cc ak pon trus la nk online sdo , tp malangnya x bole nk on sbb still kene update... nk tunggu ?? gile lah lamer seyhhhh ! last-2 ak on sdo cina then main kat situ jer... :)


nieyh la pic nye sdo cina :) amacam omey x ?? hehehe yg syok diorg nye server dah update smpai season 4.8 ! server malaysia ? jgn ckp lah... heheheh serius interface nye mmg comel kan ? x tgk dlm nye lagi .... sungguh buat korang geram oke ! huhuhu 


muka menaham PANAS terik nieyh... hehehehe


sayehappydapatjalandgnawak ! huhuhu <3


da lepas ak lepak kat cc , ak ckp ngan en bf ak le nk g kl central nk jalan-2 dia pon on jer la... smpai je kl central jalan-2 kejap smbil mkn ais krim sundae chocolate ngan mc flurry holik tuh kan , diaajak ak g taman jaya . taman jaya ? ade ape ?? upanya dia ajak ak g mkn amw :) hehehe so ini yg kami mkan.... 



air nieyh membuatkan perot ak muncit oke ! hahahaha :)

ok dah lepas mkn kat sini , ak berjalan kat amcorp mall . x der paper pom kat situ... sje nk berjalan-2 kan... hehehe last-2 beli brg kat giant jer... huhuhu x banyak pom kan... da setel smua nye  singgah pulak mcd ?! whoaaaa gile lah... mkn je keje ak ari nieyh taw... hahah ak mkn ayam regular manakala en bf mkn mc chicken jer... ok kenyang sgt-2 kot... ha-3 pesta mkn ak ari nieyh.... then  dgn rase malas teramat sgt nk berjalan smpai gak ak kat lrt taman jaya... x  jauh tp penat la sbb perot full gile kan.. muahahahaha !

so dlm pukul 9.30 malam ak smpai umah kan... bdn pon penat  sebenarnya nk menaip pom lambat jugak kan... itu je lah yg sempat ak taip kali nieyh.... hehe ok mahu tido ngantok suda.. k byee (:

THX krn Melawat yeah XOXO !