Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

tagg lagi :))

Di tagg oleh alya :)thx babe :))


Apakah hubungan awak dan dia? (sape2 pun bleh kot)
- op course largh boyprend saia . :P

2. 5 impression terhadap dia:
- caring
- syg saia
- amek berat
- kuat majok ouh
- baek , n semestinya KACAK ! hahaha :)


3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
- dia kiss saia smbil hug saia . waaaa besh2 hek3..

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak:
- i love u damn much syggg... :)

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan:
- suda semestinya saia akan menyangi dia smpai saia mampos oke.

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak akan:
- plz saia x nk bermusuh ngan awak la.. sbb saia syg awk separuh mati oke !

7. Kalau dia kekasih awak:
- idop smpai bile2.. :)

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana:
- dia x suke ngan saia ? benci saia ? x syg kat saia ? urmm nth la.. x taw.. ngagaga

9. Overall impression ttg dia:
- dia kacak , baek haty , suke buat saia gelak terbahak2 . ^_^

10. The most desirable thing to do to her/him:
- nk kiss dia hahaha ^_>

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
- mereka ckp saia frendlly ? yer meyh ? kadang2 sahaja lol.. huhu

12. The character of you for yourself?
- happy good lucky ^_>

13. On contrary, the character you hate about you:
- berat bdn selalu sgt naik.. ! adoiiiii... :(

14. The most ideal person you want to be with:
- opp course la boyprend saia . mohd hanif bin ismail.

15. For people who like you.. tell sumthing about them:
- thx krn kwn ngan aku , even ak selalu uat sala ngan korunk , tp korunk ttp gk kwn ngan aku kan ? aku syg korunk oke !

16. Ten people you tag:
1. sweetforest
2. niza
3. cupido
4. mrs.edy
5. tyra
6. ezzah
7. ynaa
8. areen
9. diela
10. siapa sahaja yg baca tagg saia nip oke . tag shj saia x marah pom.. ^_>


17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
- bff saia largh..

18. Is no.3 female or male?
- pompuan cupido a.k.a zack :)

19. If no.7 and 10 have a relationship.
- gosh ! diorg gurl oke . ngagaga

20. Mcmmane dgn no.5 dgn no.8?
- crazy ?! hahaha.. x mungkin saia berhubungan ngan pompuan ouh.. ngagaga

21. No. 4 single kah?
- ouh tidak , dia sudah mao bertunang :)

22. No.1 belajar apa?
- kolej komuniti sabak bernam . :)

22. say sumthing about no.9:
- x pena meet dia , dia bru jd follower saia , so saia x taw dia cm ner . :)

23. No.6 klakar tak?
- for sure kelakar . ! seorang adeq yg baek :) ily

4 comments:

alyaclumsy said...

welcome dearrr :)

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua beb..
FOLLOW skali pun xpa kasi meriah..

blog gua tu dh tak seimbang..ramai sgt budak budak berat ke belah punk.

cikYANchoco said...

fdausamad ; ko saper ? tibe2 nk bhsa kan 'gua n lu ' ngan ak ?? x der adap ker huh ??? dodol !

cikYANchoco said...

alyaclumsy ; no biggie dear :)

THX krn Melawat yeah XOXO !