Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

yg sudah tuh sudah la .

well act , ak x nk la cter panjang pasal hubungan ak ngan anep kat sini . even ak rase dia da pinggir kan ak dri idop dia tp lam haty ak still syg kat dia lagi la.. ader yg taw cm ner perit nyer ak lalui sbb dia abaikan ak kan. urmm nk uat cm ner da adat bercinta la kater kan.. korunk mst penah merasainya kan ? cuma 1 jer yg ak nk ckp kat sini , mner janji2 yg dia ckp ngan ak dulu? dia janji ngan ak nk jmp ak. tp....... smpai skrg nieyh x der msg or call pom nk ckp or says something nk meet me ?! tuh yg buat ak rase terkilan sgt2.. mner la taw kan lau umo ak x panjang ker kan , kempunan ak nk jmp dia... :( ak bukan aper , cuma ak nk mintak kepastian yg dia anggap ak nieyh gurl dia or x ? ak x kesa ip dia x ngaku yg ak nieyh gurl dia... ak redha jer... ak da bole trima semua nieyh... ak pasrah jer... so ak kner kuat nk hadapi semua nieyh... bia la x der saper2 yg bole bantu ak... :( ak bole buat sendiri... yeah yan ! u can't do it bby !! sbb skrg nieyh pom da der org yg sudi uat ak happy balik kan.. so , ak bersyukur sgt2 kat dia... thx babe ! muahhx! ilysm !!

pesanan tok mbr baek ak ; kite harap dia cepat sembuh yeah . mamam ubat tuh okeyh . x mao degil taw.. lau dia bace blog kite , kite cm nk ckp ngan dia yg kite syg dia... ngeeee dia la kwn baek kite :)

sedang melayan lagu ; rintihan jiwa :) besh lagu nieyh korunk dengar la ea..
Terbayang gambar wajahmuMenjelma di sudut hatikuTak terdaya akuMembiarkan ia pergiWalaupun telah berlaluTiada lagi kau di sisiMasih belum pudarKenangan untukmu Apakah salahnya dirikuHingga sanggup kau tinggalkankuSetelah ku beri kasihku padamuDan telah ku sandarkanHarapan melangit pada dirimu Dengarkanlah rintihan jiwa iniYang menjerit memanggil oh namamuHanya Tuhan yang tahuBetapa aku cinta padamuDan kerana-Nya juaKita terpisah

2 comments:

SwEeTFoResT said...

hahahaha..layannnnnn..dulu ckp aku lyn lagu cmtu..rase kan...

xpe la yan..bio kn je..ade hikmah kot disebalik sume nieyh..ko kene kuat keyh...

cikYANchoco said...

sweet ; hehehe ala.. tuh dulu.. skrg lain da.. ngagagaga :) thx gk kat ko sbb bg ak dgr lagu nieyh.. besh woo.. even lagu nieyh da lamer kan.. tuh la.. dia pom cm x dulik kat ak jer kan.. ko pom tgk ak cm ner kan.. n taw ak cm ner kan... :) ak mesti kuat hadapi nieyh semua..

THX krn Melawat yeah XOXO !