Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

si bangang di facebook ! beware of this man yah !

hye semua... today ak bengang sunggu ngan solang mamat dlm mukebuku [facebook] nieyh.. korunk nk taw aper dia ckp? dia ckp ak nieyh 'bitch' duhhh sialan itu olang duhh da la dia start dulu, then nk mrh olang laen plk en?? x der otak ker?? ish2... x paham ak olang zaman skrg nieyh.. mmg ak x paham larghhh.

komen 1

komen 2 -----> tgk la mamat tuh dia da semakin kuang ajo !

komen 3 -------> emma pun berkata something ! go emma !

komen 4 ------> semakin kuang ajo ini olang !! urgghhh !

haaa ! nieyh la mamat yg ak ckp nieyh ! muke encem tp perangai cm HARAM !! name lam fb dia WAHYU HIDAYAT. BEWARE!!!!

well act, jumlah sebenar dia komen kat profile kwn ak nieyh dlm 96 komen semuanya.. so nieyh sebahagian jew ak sempat upload kan.. cube korunk bace la sape yg sala kan... mls dah ak nk lyn olang cm gini. GTH la kan..?!! haha for semua yg ad facebook, beware la ngan this guy nieyh keyh.. dia nieyh perasan bagus jor !!

*aidil ; sowie page aidil jd topic hot , bikin gado plk.. adeyhhh si wahyu tuh yg start dulu.. cm sial jor !* once again sorry .!

10 comments:

emma carlos said...

hahhaha.....good job yan....

BudakCHOCO Official Blogger said...

emma ; ngeee padan muke dia kan u ?? puas haty i !

ejaa said...

hahah entry berani potong jari!

Emora Valeria said...

dat guy kne bagi penumpuk sebijik baru paham kut.like a buduh la dat guy.taw la eng dye terer.cam cial.

Marya Hana . said...

macam2 la..:)

rembat.

BudakCHOCO Official Blogger said...

ejaa ; haa taw xper i mmg berani so beware og this guy in fb yah !!

emora valeria ;mmg x nafikan la eng dia mmg terer tp dia bole smpai nk maki i balik tuh yg x thn.. mmg sial ! haha

marya hana ; ehehe mcm2 ragam olang kat facebook kan??

BudakCHOCO Official Blogger said...

ejaa ; haa taw xper i mmg berani so beware og this guy in fb yah !!

emora valeria ;mmg x nafikan la eng dia mmg terer tp dia bole smpai nk maki i balik tuh yg x thn.. mmg sial ! haha

marya hana ; ehehe mcm2 ragam olang kat facebook kan??

ejaa said...

oh jap g i nak usha guy ni kat
muka buku.
hahah bajet bagus je!

ejaa said...

oh jap g i nak usha guy ni kat
muka buku.
hahah bajet bagus je!

BudakCHOCO Official Blogger said...

ejaa ; okeyh u.. tp page dia private la...

THX krn Melawat yeah XOXO !