Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

perginya org yg ak syg .


salam smua ! sehat kah ? sudah mkn kah ? ak suda .. now ngh tunggu si hubby on fb ngan maen sdo same2.. lame suda dia x bully ak . muahahaha ! ok x mao cte panjang lebar , act entry kali nieyh agak sedih la kot . mst korunk nk taw kan siapakah jejaka chubby diatas tuh kan ? itu lah arwah adeq ak yg ke-2 name dia SAIFUL AZZUAN BIN MOHAMMAD . dia da kembali ke rahmatullah 6 tahun yg lepas akibat pembulur darah nya pecah . seyes smpai skrg ak cm x cye ak hilang adeq lelaki yg ak selalu gado , gurau2 sbb ak yg paling rapat skali ngan dia . even mase hari2 terakhirnya ak yg jaga dia . hummmm x dpt ak bygkan bile mama ngan ayah ckp adeq ak x da dah.... ak terkilan sbb x sempat bg dia mkn karipap . smpai skrg suara dia pesan "along jangan lupa karipap bang ngah tau esok , bang ngah nk makan" mase tuh dia dlm wad icu . da x de harapan lagi . kata doktor . 

arwah mmg baik , sygkan adeq2 dia yg lain . kelakar , tp yg ak lagi kelakar bile dia jalan ngan ak org smua ckp "along , abang ko ke ?" padahal dia tuh adeq ak... hehehehe dia mmg besar dr ak.. tgk la bdn dia... hehehe mmg sehat . ayah ak sgt sygkan dia sbb dia anak lelaki tunggal kan... bile dia menghembuskan nafas nye terakhir x de sape yg tunggu dia , myb ayh ak kecewa tp itu pesan adeq ak kat nurse kat hospital klang . dia pesan " misi , jgn bg ayah saya tahu saya nak pergi, saya tak nak ayah saya menangis kerana saya" itu nurse tuh ckp ngan ayah n mama ak... 

tp xper la sudah 6 tahun berlalu , skrg ak sentiasa doakan arwah ditempatkan dikalangan org yg soleh, amin ya raballalamin..... sama2 kita sedekahkan AL-FATIHAH pada adeq ak... 

*terima kasih pada pak long saye sbb send pic nieyh kat saye , thx so much pak long !*

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !