Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Fav ais krim (:


assalamualaikum smua... waaa lame nye x update blog kan ? windu ak x ? [ceh perasan lebih minah nieyh kan ? ] ok la entry kali ni pasal makanan ? haaa ape ? makanan ? nak taw ape dia jom tgk kat bawh ni ... jeng jeng jeng... hahaha 

haaa see ! da tgk kan ? taw x ape name dia ? kalau sape-2 yg x taw tu meyh ak bg tahu... nama nya adalah CHOCO TOP (: seriously mmg sedap sgt sbb chocolate + vanilla kan... mne nk dptkan ais krim ni ? hanya di mcd subang parade shj... haha ! kidding je la.. seluruh mcd di seluruh dunia ade jual choco top ni tp x taw la panjang nye mcm ni ke tak kan... wakakaka ! harga cuma RM1.80 sahaja kalau mana yg beli kat airport , genting harga agak mahal sikit la... so pada sape-2 yg suka mkn ais krim , jom la try (: sedap woooo haha  so leps ni x payah nk beli ais krim yg mahal cth baskin robbins , tutty fruitty or what so ever sbb ais krim mcd lebih murah n smua suka kan nya... ak bukan nk ckp ais krim yg lain x sedap cuma zaman skrg rmai nk harga yg murah kan... so mcd je la pilihan korang kan... (:

ok , sekian wasalam(:


No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !