Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

again :(

  • patut lah mlm semalam aty ak nih x sedap jer.. upenyer ader somthing behind me ! :( anep uat hal lagi kat ak... uwaaa......... ak tergerak hati nk check list dlm phone ak nih. sbb ak tuka phone ngan dia ari tuh . ak check dan check ak npk namer nih " mira kedah " siapa pompuan nih?? aper dia nk??? mcm2 kat otak ak nih pikir... hurmmm tp ak x lyn sgt pon.. then ak msg dia tnya saper dak pompuan tuh.. ak x puas aty ak call anep tnya dia then korunk nk taw dia jwp aper? " x tahu " itu jer ayat dia bg kat ak mlm td.. senang btl nk cover line kan??? ak nih saper?? ak nih saper kat hati dia?? knp dia buat ak cm nih??? ak nk call pompuan tuh ak takot dia salah erti.. ak x nk perkara lamer jadi balik.. sbb ak call dak pompuan nih ak tnya elok2 jer, then dia msg anep ckp ak nih " marah2 " dia.. what the fuck !! ak jugak yg kner.. ak x taw aper ptt ak buat skrg nih... :( ya allah tolong lah ak.. tolong la hamba mu ini.. aper salah ak smapi dia buat ak cm nih??? aper salah ak... :(

luahan hati,
yan yan

3 comments:

CikYana(",) said...

Yan..saba yer..ni dugaan kecik je yan..dugaan lebih besar pd mse akan dtg..yana da lalui mcm2 sblm ni..tp yana kuatkan semangat..yana xmudah putus asa..sbb yana msh ade kwn2 yg sygkn yana..yan jgn cedey2 ye..

cikYANchoco said...

thx yana.. sbb bg semangat kat yan.. :) syg akk yan nih....

Anonymous said...

long... cerita ko nie cam terlalu kontroversi sgt la... hanif x kisah ke ko gemba gemburkan kat Blog??? hmm mane la tau kan.. hati lelaki nie susah nak ramal... for example.. aku sendirir la.. kalau aku dah bosan ngan exgf aku dulu.. aku akan tggu dier wat kesilapan... dan cari alasan tuk CLASH~~~ ooo yeah.. tu dulu...


by-joe Luv BioBu

THX krn Melawat yeah XOXO !