Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

celaru + syg ? apa motif ?? heeee

salam dan selamat pagy smua... hurmmm knp hati ak tibe2 rase lain nieyh erk ? mcm berbelah bahagi pulak.. kejap sayang , kejap x sayang . adoiii whut happend to you yan ???! arghhhhhh !! bile ak pikir tension siot... adoiii.. yer la skrg nieyh byk mende ak kene pikir... frst , pikir cm ne nk carik keje , second cm ne nk tlg mama ak... skrg nieyh ak rase beban ak semakin berat kot... aduyaiii tuhan menduga ak skrg nieyh.. xpe ak kene kuat ! yeah u have to be strong gurl yan ! ok pasal cinta ? nieyh pom satu hal gak bg ak la kan... seyes sejak ak break ngan si dodol [anep] tuh smpai sekarang akx jupe org yg betol2 setia , cinta , terima ak seadanya skrg nieyh.. hurmmm ak x nk tipu la ea mmg ade yg setia , cinta and terima ak seadanya tp seyes ak kurang percaya la... kurang percaya ngan kata2 dia la.. yer la ak x jupe dia agy kan.. tp selama ak kwn ngan dia nieyh , dia mmg seorang yg carring gyle pasal ak... mase nieyh plk ex2 bf ak dok carik ak balik.. [byk ke ex ko yan ? hahaha] xper lah skrg nieyh ak try dulu means cuba untuk syg pada dia dulu.. mmg ak ngaku ak dah mule sygkan dia.. tp bukan sepenuh hati ak lagi.. [asal lah susa sgt nk bukak pintu hati ak nieyh kan ?] heee tuhan aje tahu cm ne seksanya ak break ngan anep dulu. setahun ak cube lupekan dia... dlm mase setahun tuh jugak dia dah ader pompuan lain... pedih sgt2 weyhhh.. haihhhh x nk cte la.. kang ak nages.. hahaha... 


smlm ak sms ngan dia , tibe2 dia msg ak berkata bergini "bb...bb btl2 sygkan b ?" ak pom menjawab "bb sygkan b.. knp b ?" kemudian dia membalas "if one day lau antara kita dah x der perasaan syg itu akan ilang x ?" lambat jugak ak reply sbb ak x tahn ngan ayat dia.. nak nages siot !!! then ak reply "b... dgr sini walau ap pon yg jadi bb ttp akan sygkan b smpai bila2.. itu janji bb pd b..."  nk mengalir jugak la air mata ak nieyh... then dia reply "fuhhhh br lega hati b......" bile ak tnya mbr ak dia ckp dia nieyh mmg betul2 sygkan ak... cuma ak je x tahu... tp hope ap yg dia ckp kan tuh jgn tinggal kata2 aje la.... sbb ak da muak ngan kata2 nieyh... seyes... ak x tipu... 


setiap kali dia msg ak , selalu dia ckp "bb... b miss bb sgt2.. love u.." sweet aje kan... ak rase terharu sgt... sbb dah lame perkataan i love u x de org ucap kat ak... skrg sudah ader... :) ak berharap sgt hubungan ak ngan dia kekal smpai bile2.... amin... 

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !