Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

21 Febuary 2012

hello ! assalamualaikum n selamat pagy semua :) smlm kan byk syok wooo ... hehe sbb ape ak byk syok ? haaa nieyh la ak nk cte nieyh ngan korunk .... smlm ak tmn kan en boypreng ak nieyh buat acc mybank dia la kan , yg ak TENSION tuh da la dtg lambat , ak igt bole la cpt ciap kan . upenye ader lagy 7 org nk bukak acc yg same . OMG ! haha-2 dlm mase dok tunggu tuh tibe-2 lak selipar ak putus . mmg stress gyle time tuh.. muahahah [padahal malu weyhhhh] last-2 dlm kol 2 lebey cm tuh la br ciap... cepat-2 ak carik teksi . n trus g kdai beli selipar fipper kaler merah + itam . fuhhh lega dennnn . muahahaha.

then smpai je kat KTM SERI SETIA , 1 azab agy la kan . taw je la train SO-2 LAMBAT oke ! ha-2 da normal la tuh kan... then korunk nk taw ape jd pas tuh ? train yg ak naik STUCK kat KTM PETALING sejam ak stuck kat c2 kowt... adoiii rase mcm nk patah balik je . [padahal agy 3 stesyen lak tuh... -----> ke kl central tuka train nk g MID VALLEY ] mmg mcm-2 dugaan largh ari nieyh... hu-2


muke tension kowt . hehehe snap oleh en boypreng le... :)

ok abis pasal cte tension-2 kat ktm nieyh . hu-3 so ak pom x taw nk cte ape dah , sbb otak pom da kering idea  dah nieyh . he-2 so korunk enjoy je la pic kat bwh nieyh erk ? kui-3


gambar pertama : oh KFC , sedap hingga menjilat jari . hek-3 


gambar kedua : bile nk gerak train nieyh.... tension kot... ha-3


gambar ketiga : untong larrgh mkn roti boy... ha-3 kaw ade ? kui...


gambar keempat : senyum "KAMBING " ak ? WHUTEVER ! muahahaha 
buwuk gyle weyhhhhh adoiiiiiiiiiiiiii.....

da puas kan tgk pic at atas ? mls la nk taip panjang-2 t korunk bowink lak kan... hu-2 ok largh mate pom da ngantok da nieyh . t pg ak nk bgn pulak da la keje pg kol9 pg... waaaa sgt awal oke ! he-2 
k , bye assalamualaikum.... ^_^

2 comments:

wanabee said...

salam....haiiii
hehe..comel no entri ...
berdating ....>_<
eh ..tiba2 rasa nak makan roti boy pulakk
..lama bebeno tak mencekik roti tu . :p

BudakCHOCO Official Blogger said...

wanabee : hye , thx yunk... bole je g la beli roti boy.. sedap.. hu-3

THX krn Melawat yeah XOXO !