Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

selamat pagy ! hu-3



salam smua ! opsss ade ke yg nk jawab nieyh erk ? ? tgk la jam brp skrg kan ? adoiiii hu-3 skrg sudah menunjukkan pukul 4 pagi n mate ak x bole nk tdo oke ! x tahu knp... haha selamat jugak sbb ari nieyh ak off day . yayyyy ! bole la membuta ! muahahaha . act , td ak da tdow sbnrnya tp bgn kol 8lebey cm tuh la... tuh yg smpai skrg x ngantok agy....

haihhh ape nk jd ak nieyh.... bak kata en boypreng ak le "syg dah ngadap laptop mmg x tdow la... lagi-2 ade brodband"
ape la hby nieyh.... hehehe x lame agy nk gaji dah , so ngh pikir nieyh nk beli ape erk ?? he-3 dah plan ngan en boypreng nk beli sua kat ROMP :) nk aja dia bergaya cikit . [cehhh b4 this x bergaya kah dia ? ] whutever la...

ap agy ak nk cte erk ? jap-2 ngh pikir nieyh.... ho-3 haaaaa ! da igt dahhhh ak nk cte alkisah mase ak keje 2hari lepas , ade la 1 customer nieyh [cina] dia dtg 1 fmly , ok ak phm dtg 1 fmly . then dia dtg kat counter ak nk order . ak pom tnya la uncle tuh "sir mahu order aper ?" dia buat bodo lagi , xper ak sabar . ak tnya lagi "sir mahu order ? sbb customer belakang sudah tunggu lama" dia buat bodo jugak lagi . ak diam je [tp muke ak da lain mcm dah] ha-3 then ak ckp ngan next customer tuh g counter sebelah . org tuh geleng kepala jer... ak pulak senyum je la.. ha-3

then korunk nk taw dia order aper ?? haaa jgn terkejut beruk lak dia cuna order burger SPICY CHICKEN MAC DELUX je taw ! punya la sejam pikir 1 je beli ?? budak-2 kat kitchen berangin dah... ha-3 . ok tuh kisah pertama , nieyh kisah kedua pulak . customer cina jugak [knp rmai sgt ak dpt customer cina erk ?] ak taw dia nieyh CEREWET nk !@#$%^ oke ! dia ngan muka slamba badak nye dia ckp "i wan new price !" pas tuh ak punch la... pas tuh dia ckp "u taw ape yg i ckp ? " ak ckp la taw " double chess burger " then dia req " saye mahu kentang kasi penuh x nk garam punya " ak pom bagi la ape yg dia suruh . then dia ckp "knp kentang saya x penuh ?" ak ckp la sudah penuh la ni mcm mana mahu isi lagi" then dia diam . n bla dr ctu la... da la mase tuh time lunch hour . taw je la bz nye cm ne kan ? mmg byk saba je ak ary tuh...

then dia dtg agy , dia bwk air coke light dia , dia ckp " eh , x mao air ni x der gas la bodo !" ak ngn terperanjat plu bengang plus malu tuka la air nyer kpd air sprite . then ak ckp ngan dia " sir , air coke light mmg x de gas la.... dah name pom DAIET COKE , n x perlu nk panggil saye bodo !" ngan mate ak jeling sinis kat customer tuh td....

ak x kesah dia nk report kat manager ak skalipom , sbb mmg dia yg salah . customer lain geleng kepala je la...x taw nk ckp aper kan ? hu-3 paper pom customer is always right kan ? tp x perlu la smpai nk maki org kan ? igt kita nieyh robot ke ?
aduyaiiii mmg la keje fast food kene fast tp tgk jugak la kan... ha-3 paham-2 suda...

k byeeee :)
*moral of the storry : senyum tanpa kata apa-2*

1 comment:

wanabee said...

Selamat Pagi !
Bonjour !
Annyeong.
Morning !
ahaaa... :p

THX krn Melawat yeah XOXO !