Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

4 Tahun sudah :)

hey korang ! salam 1malaysia (: firstlly ak nk ucapkan syukur alhamdulillah sebab diam x diam ak berkecimpung dlm dunia blogger [ kejap ader kejap x der ] dah 4 tahun dah rupanya . . .  serius sgt ak x sangka sekali weyyyy . thx sgt-2
just nk cakap beberapa perkara shj :-


  • kepada yg telah follow blog ak ni 'yanpunyacerita.blogspot.com' dan thx jugak sebab selalu ke blog ni sbgai blog pilihan korang even ak jrg sgt-2 update blog (: ak hargai sgt-2 jasa korang :) sekali lagi terima kasih banyak-2 x tahu nk ckp mcm mana dah sbnrnya
  • thx sebab selalu invite ak dlm contest korang , even kdg-2 ak join tp thx sgt-2

act , dah x tahu ape nk taip dah sbnrnya weyhh , haha so apa-2 pun ak harap korang x jemu la singgah blog ni yer , sbb ade yg ckp blog ak ni kawai ? yer ke kawai ? ak sendiri pon x tahu kawai ke idak . hehe yg ak tahu cantik bg mata ak , cantik la org yg nk follow n rajin singgah blog ak ni :)

The end

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !