Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

love storry suck !

act, rmai tnya aku mner hubby yan kan.ok lah meyh ak cter sikit pasal ex-hubby ak ni.ak knl dia nieyh lam yahoo massenger(ym). x lmer la ak knl mamat nih la kan. eh2 chop2 jap lupe lak ak nk knlkan name dia kat sini. nama dia mohd hanif bin ismail.ak pom x tau cm ner ak bole couple ngan dia nih taw.. sbb ak just sjer2 jer la ak dok main ym kan..time tuh ak ingt agy mase ak practical sem 3 (sijil).dia yg tibe2 dok add ak lam ym la kan, so ak pom layan jer la.. frst dia tnya namer,umo n bla bla bla.. ak pom ckp la kan.then ak tnya la name dia sape? dia pom jwb call me anep jer.. ok la lau cm tuh kan..tibe2 mamat nieyh mintak nom phone ak. gosh!! ak pikir gk la kan, nk bg ker x.. last2 ak pom bg la.. sbb ak tgk dia cm nk sgt2 knl ngan ak.. so ak decide bg la nom phone ak kat dia.pas tuh ak ngan dia selalu la msg2 kan.. then dia ckp nk meet ak..cuak doe.! adoiii..act, ak da serik jmp dak chat nieyh.. semua nyer menipu jer...hahaha... then ak pom ckp la lau nk jmp dtg tmpt ak.dia pom ckp ok.b4 dia dtg tuh kn ak pakat la ngan mbr ak.. dia la back up ak.. hehe..ak ingtkan org tua ker kan..
mampos la ak.. haha... last2 ak tgk org nyer pom bole thn la kan.. =)ok dah la mls ak nk cter panjang2 kan.. kang korunk muak..babak seterusnya nieyh besh sbb dia ckp ngan ak dia mintak couple ngan ak..ak diam jer la.. mean tndanya setuju! hehe ak rase tarikh 28.feb.2007 x kan ak lupekan smpai bile2... even ak da kawen ngan olang laen skalipom..babak ke-3 lak.. babak nieyh x besh la.. sbb dlm ak dok cpl ngan dia mcm2 dugaan ak ngan dia.. yer la da la dia tuh kuat majok.. mmg susa nk pujuk la.. adoiii mmg ak x bole go tol lau laki majok lmer2 nieyh.. hehe ak bukan jenis suke pujuk olang.. n dah krn syg gile ak ngan dia ak gagahkan jugak dok pujuk dia.. tp kdg2 ak suke ngan cara dia nieyh sbb dia byk bg nasihat kat ak,selalu ingtkan ak.. mcm2 lah.. akhirnya genap lah 1 taun ak ngan dia cpl.. time tuh ak harap sgt2 jodoh ak ngan dia kekal smpai bile2.. n dia pom janji ngan ak nk nk jg ak smpai bile2.. poyo jer ayt dia kan?? x bole blah! mse tuh ak dh dok syg ngan dia la kan.. x ingt la dia nk main2 kan ak nieyh.. smpai la ak ngan dia da genap 2 taun ak couple ngan dia time nieyh la byk sgt5 dugaan ak ngan dia.. lau ak cter kat sini mmg panjang berjela la kan..yg ak nk taip kat sini tarikh nya 8.julai.2009 dia last msg ak.. n ak x taw sbb aper dia tibe2 berubah.. bile ak cll dia, dia maki hamun ak, marah2 ak,sakit kan hati ak mmg ak bole sbr time tuh tp lmer2 da kner maki jer mner bole thn kan.. last2 ak maki dia balik la kan.. g mampos la dia nk ckp aper pom..n smpai la skrg nieyh officially suda break up ngan dia !! even haty ak sakit + sedih sbb dia ak kner kuat n truskan idop ak..mse ak tgk down tuh der gk org yg sudi happykan idop ak balik.. weeee.. dia byk bantu ak mase ak ngh down.. thx babe.. ily !! so, paper pom forget the past, bring new life n hope la kan.. life must go on.. x mao dah ak pdg blkg dok pikir hal lalu.. :) skrg idop ak kembali ceria ngan mbr ak yg selalu uat ak happy.=.= selalu layan karenah ak yg cm budak2.. thx sgt5.. x taw nk ucap aper dah kat dia.. =.= satu jer ak nk ingtkan kat korunk nk cpl bole, tp kite kner tgk cpl kite tuh bagus or x ngan kite.. jgn ckp mase cpl bole trima la aper la.. last2 bile da x mao ngan kite mule la ckp dia x bole trima kite seadanya.. whut the fuck !!! so beware yeah .! =.=

4 comments:

nizamsani said...

huh?siap maki hamun?kejamnya.

Feeqa Ruslan © said...

HAHA
Feeqa pun pernah kena!
Salah Feeqa jgk, gopoh sgt ;p

SwEeTFoResT said...

erm...camtu la...life must go on keyh..aku pon pnah down gak.. pengalaman sume tu..

YanChoco said...

nizamsani ; yerrr... siap maki hamun tuh.. x penah2 kene cm gini..

feeqa ; kite org pompuan selalu kene cm gini kan ? mmg x pttt...

sweet ; yeah u rite.. life must go on.. =.=

THX krn Melawat yeah XOXO !