Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

sila bg pendapat yeah =.=

salam semua.. today ak nk mintak pendapat korunk lah kan:-

1-korunk nk ker trima bf/gf kite lau dia da uat sala ngan kite byk kali??

2-korunk nk kat bf/gf balik ta??

3-aper sbb2 nyer korunk kat bf/gf balik?? even bf/gf korunk tuh da maki,marah2 kite
tanpa belas kasihan??


ak nk mintak pendapat korunk lah.. sila lah bg pendapat yg bernas yeah..act, ak skrg dlm dilema la..samaada nk trime si mungek tuh balik or x.i mean anep lah..tp aty ak da x der kat dia. mean ak x nk kat dia agy.. tipu lah lau ak x syg dia agy kan.. tp bile dok kenang aper yg dia uat kat ak selama nieyh n dia seksa ak selama nieyh ak x mao pandang blkg dah..kwn2 ak pom ckp cm tuh gk.. jgn krn lelaki kite terseksa n selalu menagis x henti2..bukan la ak nk m'aibkan dia kat sini tp ak mmg x bole go dah ngan dia.. seriuslly ireally2 dont love him anymore!aty ak da tertutup tok dia... bialah ak sorang jer taw betapa derita n sakitnya aty ak bile dia permainkan ak..

2 comments:

SwEeTFoResT said...

erm..sebab aku pnah laluinye an..aku bleyh la bg pendpt skit..hehehe..

aku pon pnah kne maki nieyh..mak ayh aku pon x wat aku cmtu an.. rse nyesal gile kenal 'die'..wat aku cmtu..kikis aku bagai..tp xpe..adat an..tp kalu tnye nak x aku trime 'die' tu balik..jwpan die..xkan..ulang suara..TAK AKAN..

aku x nk pisang berbuah 2 kali..ckp je da taubat bagai..tp menipu..buat lagi..huhhh..kalu nak bagi aku selautan emas pon aku tak nak ar..ceyh ayat..hehehe..

blum kawin da wat cmtu ko byang kan kalu da kawin nanti???pikir la..cakap syg smpai mati la ape la..blahhhh...

ceyh emo terlebih plak aku..huhhh..sengal..aku skang nak pandang depan je..and skang aku da ckup bersyukur da sbb tam sudi terime aku..xde die ungkit pape pon..aku tak nak mintak pape da.. ckop la tam trime aku seadenye..

YanChoco said...

sweet ; kite senasib la ain.. ak mmg nyesal gile2 ngan sikap dia... x sangka dia bole uat k cm gini.. mmg ak x sangka...

THX krn Melawat yeah XOXO !