Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

bila rindu menguasai diri !

salam smua ! ceh tajuk entry x bole go kowt ! hahaha !ok , mood ak kali nieyh happy sgt-2 he-3 sbb alhamdulillah ak dpt gk berYM ngan en boyfrend ak le . hu-3 act , mase ak on the way dlm train nk ke taman PARAMOUNT ak text si en boyfrend ckp ak da balik keje , then dia msg ak ckp dia on SDO [ peberet game kami ] he-3 whoaaa sgt jeles oke ! yg besh dia lawan gune id ak choclateLenglui tuh . hu-3 thx bie ! then dia ckp t balik ak on9 fb x ? ak ckp la on9 . then dia ckp t da smpai uma trus on9 fb ! adoiii ikot kan je la kan.. muahahaha ! then ak pom smpai je uma on lappy then on9 ! huhu then ak ckp ngan dia amik gmbar kat sdo , so nieyh pic yg dia tag kat ak kat facebook he-3


 si en boyfrend ak reti main mode down key cm pic kat atas tuh , sumpah ak x reti main mode nieyh JULING mate ak oke ! hahaha


 yg nieyh ak dpt nom 2 x taw lagu ap dia lawan . hu-3


 id nieyh nampak kurus kan ? he-3 ak suke... 
 haaaa nieyh la id sdo ak gune skrg , even id sdo ak berlambak-2 tp yg aktif ade 4 je hehe antaranya ++bluberrygurl++ [skrg da lvl 21] , nakanomi [ pom lvl 21 ] , chcolateLenglui [ lvl 11 ] , chocoOhchoco [ lvl 4 ] nieyh smua tok lawan ngan org x pro jer senang cte yg noob le . hahaha . x nk gune id yg tinggi-3 t diorg kick suda . hoho-3


en boyfrend ak ckp , ak membully org ! padahal ak x on sdo pom . dye yg bully ader la.. muahaha HUBBY OH HUBBY ! 

then ak pom berYM la ngan dia . so nieyh sempat ak screen shoot tadik . hu-3




wallpaper lappy ak ? haha abaikan sahaja oke ! 

ok la mao smbung tgk belog kwn-2 yg dah follow ak , also lau korunk nk follow pom boley ! bg taw kat shout box okeyh ! k


No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !