Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Contest Si Gula Hati


salam smua ! tibe nk join contest nieyh pulak . he-3 contest si gula hati by acikayah mcm besh jer kan ? hehe so ak pom join largh contest nieyh mne taw menang ke ? [ bodek nampak !]  contest nieyh ade syarat-2 nye taw .so if korunk nk join sila klik link yg ak bg tuh erk ? korunk boley taw aper yg owner contest nieyh nak okeyh . so ini disciption pasal si gula hati ak =)



Nama Penuh : Mohd Ikmal Hisyam Bin Mohd Zain
Umur : 20 Tahun
Stay : Klang , Selangor 
Bil Adik : Anak 1 Dr 5 Adik-Beradik
Student : UITM Penang , Dip Seni Kulinari 

nama si jejaka ini ialah mohd ikmal hisyam bin mohd zain , dia muda dari saye . br umo 20 tahun sedangkan saye 25 tahun , beza 5 tahun kowt . agak jauh kan ? itulah bak kata org cinta x kenal usia kan ? walaupun dia muda tapi pemikiran dia matang sgt-2 tuh yg membuat kan saye suka pd dia . act , sye knl ngan dia secara kebetulan sbnrnya . ok sye cerita . kami kenal dlm FACEBOOK . saye yg add dia dulu sbb tgk dia pom main online game kan . so mase tuh sye post wall kat page saye , tibe-2 dia komen dr c2 ak mule nk kenal ngan dia ngan lebih rapat agy.. mcm tuh gk ngan dia . then kami bertukar-2 nom phone . text selalu kadang-2 ajak main game same-2 . sangat best mase tuh . hehehe . ak sah declare ngan dia 13/03/2011 selang 3 hari bufday dia. sejak dr tuh hubungan saye ngan dia semakin rapat . smua pasal sye dia nk tahu... mas tuh ktorg blm jupe agy taw . hahaha frst ktorg kat s.alam . kebetulan sye nk dtg sane then msg dia , tibe-2 dia ckp ok nk jupe . sye ngan eppy nye jupe la kan , tp dlm hati agak neves la jugak kan.. hu-3 bile tgk depan mate br taw dia bf saye ! haha b4 this just msg ngan call jer kan . sejak dr ak jupe hari tuh hati ak semakin suke ngan dia , sbb ap ? sbb cara dia . lembut + baik sgt-2 weyhh seyes sye x pernah jupe lelaki sebaik dia . dia nieyh pendiam org nyer , tp bile taw dia nieyh cm ne br la taw dia nieyh pom bising gk org nya . hehe . smpai lah dia masuk UITM penang . ak still ngan dia agy . mule-2 berat haty nk bg dia g sane , sbb memandangkan dia kan muda lagi so kene kejar cita-2 kan ak tabahkan jugak hati nieyh . [cewahhhh] . tahun nieyh ak rase paling besh sbb dpt smbut raya ngan dia . he-3 bygkan 2 tahun ak idop SINGLE tibe-2 dtg seseorag yg bukak pintu hati ak nieyh ? ajaib kan ? ak bersyukur sgt-2 sbb dpat dia as my bf . seyes dia memahami ak sepenuhnya . itu yg best . lau gaduh ke hape , dia cuba settel baik-2 tuh yg ak suka cara dia . dr moody trus senyum... hihihi. alhamdulillah sudah 7 bulan relationship ak ngan dia . ak harap kekal smpai bile-2 insyallah . doa-2 kan lah ea . hehehe. so itu sahaja  pasal si GULA HATI saye . mintak maap jika ade salah dlm karangan nieyh . hehehe . bye .


No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !