Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Ak Disalahkan ? hurmm

arghhhhh ! tolong-2 lah ! otak ak tension , sakit sgt-2 sbb perangai mbr ak nieyh . oh hye ! smua selamat mlm :) bertemu kembali oke . eh , ape ak merepek td tuh kan ? xder cm nieyh ak sbnrnya KEBUNTUAN weyhh dgn perangai mbr ak... mne x nye ak br je gado ngan mbr ak tuh disebabkan kecurangan . if bf/gf korunk bwk kawan lelaki masuk dlm bilik ape korunk rase ? marah ? trus clash or bunuh jer ? so mcm nieyh la yg ak alami skrg . sbgai kwn x kan ak nk biakan dia menduakan bf dia sendiri kan ? betol x ? sbnarnya hal nieyh da lame jd , cuma ak diam je . tp mlm semalam ngan ari nieyh mmg ak x bole nk saba la kan . yg ak hangin siap pkai tuala bukakan pintu utk si jantan tuh lagi ! waaahhh gile hebat la.. ! subahanallah :)

then ak pom msg ngan bf gurl tuh kan , ckp ape yg ak nampak . then dgn x semena-2 nya dia trus serang ak kat bilik ak . dia tnya ap yg ak ckp ngan bf dia ? ok fine ! dlm hal nieyh ak salah . tp sbgai kawan x salah ak bg taw hal sebenar kan ? bukan ak reka cerita pon kan ? hurmm entah lah . nk dijadikan cerita diorg gado dlm phone . ak dgr tp buat-2 pura x dgr.. ak pon trus online mcm biase . ak igtkan jantan tuh da balik upenye ader lagi kat bilik kot ! aduyaiii knp la kan ? x malu ke ?? hurrmmm ok . smbil-2 ak msg ngan syam , tibe-2 bf si gurl tuh call ak , ak sedaya upaya menepis [nk cover line] keburukan gf dia . tp bile bf dia ckp"please yana, ko je taw. x payah takot ko x salah dlm hal nih" ak pom ckp la... tp x sangka la pulak gf dia dgr kat pintu bilik ak nieyh ! so terkantoi kat situ... hurmmm ok ak tahan nages lagi .

then gurl tuh desak ak , tnya ak ckp ape kat bf dia . sedaya upaya gak ak tepis tp tibe-2 bf dia call ak gune phone ak ! adoiiii then gurl tuh angkat . bertekak dlm phone diorg depan ak.. n gurl tuh ckp "kita putus je la" ya allah ape ak dah buat ?? merosakkan hubungan org ke ak nieyh ? ak ke penyebab smua nieyh ? yg ak pelik mase diorg gado si jantan tuh x igt pulak nk balik kan ? ape la nk jdi... hurmmm :( ak tahan lagi utk menagis .

nk dipendekkan cerita , si gurl tuh bengang agaknya di baling nya phone ak , sadis weyhhhh ! ak hanya mampu terkedu je . pas tuh dia bg warning kat ak dia ckp "hey ! sekali lagi ko masuk campur hal aku , aku BUNUH ko !" ancaman ke tuh ? wellak sikit x takot . yg ak takot hanya ALLAH ! dia bla then ketuk pintu ak . ak pom geram hempas pintu mcm nk roboh ! grrrrrrrrrrrrrrr.. tp bf dia dgr ak gado ngan gf dia . bile ak tgk phone ak still x putus agy dia call . then dgn nada teresak-2 ak nages , ak ckp "ak xnk ader paper kaitan pas nieyh . " pas tuh bf dia berulang kali ckp mintak maap ngan ak . ak ckp xper... hurmmm :(
dlm haty ak siapa tahu... skrg nieyh ak mls nk msk campur hal sape-2 pon . bia la hal dia ngan hal dia je . dia tunggang terbalik ke mati ke bia la.. janji ak x nk AMEK TAHU ! 

sorry if entry nieyh ak mengunakan kata yg sgt x elok utk korunk bace . sedih + marah time nieyh ak menaip . ak taip ap yg ak rase jer . sekali lagi ak minta maaf !

k byee !

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !