Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

good bye SDO SEASON 2 , welcome SDO SEASON 3 !




interface mase SDO SEASON 1 , baru lagi nieyh... hehehe  
memory bersama wan , dia selalu buli ak ! arghhhh . tu yg membuatkan ak jd PRO ! kui-3


nieyh pulak inter face SDO SEASON 2 :) dah berubah wajah ! nampak mcm kawaii gile larghh :) char ak pom da cantik :) biase largh rajin topup MOL POINT :) hehehe 




wallpaper season 2 :) kawaii kan ?? tp tuh smua kenangan jer.. /tear 
season 2da close skrg season 3 pulak , tp ak x bole nk join... /angry 


welcome SDO SEASON 3 !! 

hello ! tibe-2 nk update pulak kan . entry kali nieyh agak sedey la kot , sbb ape ? peberet online game ak still x bole nk join . owner cc ckp dia x download manual patch lagi . uwaaaa sedey nyer.... so kat atas tuh pic SDO SEASON 1 & 2 .

da tgk kan pic kat ats tuh ? yg second last tuh je ak amek kat mr google . yg frst n sec tuh pic ak oke ! ha-3 tp tuh smua memory ak kat season 1 ngan 2 :( dah msk season 3 kan peberet online game ak , even server malaysia agak slow [means lambat nk update mcm server cina ] tp mejoriti smua yg player budak melayu ! haaa jgn x cye taw . dulu jarang la budak malay join game nieyh , sbb nye game nieyh utk budak cina jer... /ft 

tp server cina skrg pom semakin rmai budak melayu join :) sbb smua lagu kat sane smua nye lvl yg tinggi :) contoh ak bg , lagu V3 lvl 31 , ANISAKIS 25 , J219 LVL 22 , DRAGON BLADE 30 nieyh smua lagu HARDCORE bg ak lah . sbb note nye x henti-2 keluar ! ha-3 agak susah nk FC [full combo ] haa if korunk nk taw agya ape ak mengarut nieyh korunk search je kat youtube , x pom nieyh sbagai contoh lah tgk vid nieyh pro kot ! :)


da tgk kan ? sgt pro kan ? tp  nieyh player cina , dia nieyh selalu menang kat WCG [sdo compotion :)] yg best dia guna panic ring ! waaa sgt kaya ini olang ma... hehehe 
ok lah x nk cte panjang dah , mao smbung follow blog org nieyh nk swh ak join blog korunk ? bole x de masalah just put link in my kotak jerit okeyh .


 k byeeee !
#suka duka di sdo season 1 & 2 x kan ak lupakan ! hu-2 ayat sedey #





No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !