Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Love Storry :) terima kasih Allah


13/3/2011 - 13/3/2012 

alhamdulillah akhirnya genap SETAHUN suda RELATIONSHIP ak ngan en boypren. pewitttt . he-3 x taw nk ckp cm ne selain nk ckp syukur alhamdulillah . ak cte sikit cm ne ak knl dye okeyh . [eksklusif nieyh ! ] ha-3 ak mule kenal ngan dia da lame dah sbnrnya . ak just add dia dlm FB then jrg nk chat la kan , sbb mase tuh ak tgk STATUS dia IN RELATIONSHIP la kter kan... so x mao la gangu BF org kan.. he-3 . dia start komen ngan ak mase ak post pasal game fav ak tuh [SDO] then dia ajak ak lawan ngan dia .

kami tuka nom phone dlm game sdo tuh . hu-3 agak pelik kan ??? mmg r korunk pelik sbb korunk x suke game online.. he-3 ok-2 smbung balik cte ...sejak dr tuh ak selalu msg dia , kdg-2 call dia tnya khabar jer oke .he-2 mase tuh ak still keje ngan kfc [asst manager kfc] . n korunk nk taw x ?? 1 je ak x taw pasal dia nieyh kowt . nk taw ape dia x ??? off course la UMO dia... !sejak ak knl dia , ak xpnh tnya umo dia lansung . last-2 mase tuh [ak x ingt hari ape] ak tnya dia , " umo syam brp erk ?" then dia reply " umo syam 18 yan...hehehe" mase tuh terkejut kowt weyhhh . yer la korunk bygkan umo ak 25 [2011] n dia 18 mase tuh bpe punya jarak da beza umo ktorg kowt... ha-3 tp kan , dia mcm nk knl ak ngan rapat agy la kowt... so ak decide la nk knl ngan dia agy lbh rapat kan... 13/11/2011 ktorg couple . syok weyhhh 2 tahun ak idop single . skrg hidup ak dah lengkap sbb dia selalu amek berat pasal ak.. ak mule sygkan dia .kebetulan ak dpt interview DOMINO PIZZA kat shah alam, tibe-2 ak ckp ngan dia "b, jom jupe nak ?" dia pom ok je.. ha-2 . frst date ktorg kat KTM SHAH ALAM =) x bole lupe kenangan tuh ngan dia... he-2 dia sanggup tunggu ak selama sejam kat KTM sbb ak tersalah train !! mmg kelakar la kan.. bile npk muke dia FACE TO FACE . ak terkedu kejap . sbb ape ? sbb muke dia MATURED kowt... x mcm 18thn larghhh.... dlm train malu-2 la konon . then ktorg duduk tibe-2 dia pegang tgn ak n dia senyum kat ak..dlm haty ak makin suke larghhhh . dia anta ak smpai bustand klang je... sbb dia call abah dia amek dia kat c2... sejak tuh hbgan ak ngan dia smkin rapat even jrg jupe tp ak rasekan mcm dah lame knl dia.. 

seyes x penah ak jupe org yg sebaik n penyabar cm dia tuh...x nafikan la kdg-2 ade gak ktorg gado kan.. tp sumpah ak ckp sjk ak knl dia sikit pom 
dia x pernah nk maki,marah apatah lagi pukul ak... ak je yg selalu mrh dia, kdg-2 maki dia...tuh smua ak x sedar ap yg ak ckp... dia cuma diam je... pas tuh send msg yg panjang berjela-2 kat ak... meluahkan ape yg dia x puas hati ngan ak... dia msg ak ckp dia dpt msk uitm penang amek dip seni kunilari . ak happy tp happy ak kejap je sbb mase final exam pointer dia x cukup nk naik sem 2 . =( mase tuh hati ak sedih ape agy dia kan... ak taw smua tuh punca nya ak..sbb ak dia x bole nk fokus studdy sbb mase tuh ktorg gado... ak dah luahkan ap yg ak rase smpai ak nages teresak-2 [weyhhh xpenah ak nages cm tuh taw..]then , ak ajak dia keje same ngan ak kat mcd subang parade . jd selalu jupe kan.. he-3 alhamdulillah setakat nieyh dia keje ok je.. x byk susahkan org... ak pom semakin happy sbb selalu ade dpn mata dia..[nk curang pon x bole la kan...] ha-2 sbarnya byk agy ak nk taip tp t korunk bosan lak kan.. hu-3 pendek cte SAYE SEMAKIN HAPPY NGAN DIA !! alhamdulillah.... hope kekal smpai bile-2 la kan.. amin...








Daisypath Anniversary tickers

4 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

lamenye .. 5 tahun .. gucy pun tak smpai setahun lagi .. btw , hope kekal sampai akhir hayat .. amenn :)

syazana amira said...

hehehe.. betui2 muka dia matured.. tapi both of you look sweet :)

dah stahun kan ? yeay! boleh tawin dah.. heheheh ;p

nana doakan hubungan korang kekal sampai bila2 ea :) kawin nnt jemput taw.. hihi

BudakCHOCO Official Blogger said...

gucy : bukan 5 tahun la yunk... 1 year already :)
yan pom hope hbgan gucy ngan bf kekal smpai akhir hayat.. aminnn :)

BudakCHOCO Official Blogger said...

zana : haaaa kan-3 thx zana . zana plk bile nk ltk pic en abg ? hehehehe

alhamdulillah da 1 thn dah :) byk mende berlaku . hu-3 tp dia ttp saba... insyallah kalau ade jodoh yan jemput yer... :)

THX krn Melawat yeah XOXO !