Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

setelah sekian lama menyepi...


salam dan selamat pagi smua ! ak kembali memBELOG setelah sekian lama m'nyepi kan.. hu-3 biase la keje kot . so x der mase nk on9 je... dgn keadaan mr berokband ak nieyh ha yg ok jugak lagi , lagi la x mengizinkan ak nk update blog jer... haihhhh ape masalah pon ak x tahu... geram tahu ! b4 this x jd mcm nieyh... sejak 2 week lalu yg jd mcm nieyh... maaf la ea sbb lame gile ak x update blog ak nieyh . bukan ak x nk update tp keadaan dan kesibukkan ak keje membuatkan ak x der mase nk jengah blog ak.. huk-3 [ayat sedih jer....] ade yg suruh ak edit blog mereka tp ak x tunaikan smpai sekarang . mtx maap banyak-2 sebab agak bz ea.... akan  di usahakan ASAP c(: blog ak pom x bertukar jugak kan... nk jugak korang tgk blog ak sentiasa bertukar background nye kn... heheh nanti lah ak edit full ok ! diam x diam lagi seminggu je lagi nk puasa kan... kejap je rase nyer... x sabar nk menyambut bulan puasa :) tp x syok jugak lah , sbb ak smbut puasa ngan kwn-2 mcd ak je la... so that's means ak berbuka puasa kat store je la... huhu . ak dah apply cuti raya tahun nieyh :) agak lame la kot... hahahah . so pihak mcd ade buat vacancy utk musim raya nanti.. so sape-2 nk join bole la dtg mcd subang parade kan... sejam 8 hengget ? gile ? spe yg x nak kan ?? huhuhu . 

ok lah memandangkan mate pom sudah mengantok , ak mahu tdow dulu lah... penat dah bdn nieyh dok ngadap lappy je dr td... huhu bertambah rabun la ak... aigooo . ok bye smua ! assalamualaikum c(:

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !