Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

kembali sudah :)


Hye smua ! sehat x ? lame sudah ak x update blog ak nieyh kan ? dah bersawang dah nieyh... huhuhu . maklumlah line brdband ak mengalami masalah sikit la kan... so sekarang line sudah ok ! kembali laju seperti sedia kala... ho-3 :P well sbnarnya x der yg ak nk cerita kat sini pun . x der storry nk bercerita la kot . eh , yer ke ? ader la sbnrnya.. ha-3 sj je bg suspen :) nanti lah ak cerita ok sbb skrg ak nk menservis lappy ak balik nih haaa . agak lem sudah... huhu . so aper-2 pun latter akan ak cerita kemana ak menghilang selama nieyh ok . 

sekian :)

4 comments:

sitinurfaeezah said...

waa.. ble lah sys kesygn sy ni nk tuka my new layout kn2..hahhaa..

✿Lady Ainaa✿ said...

welcome back sis.. alhamdulillah, broadband sis dah molek.. heheheh

BudakCHOCO Official Blogger said...

siti : hehe insyallah boleh aje.. bile sys betul-2 dah x bz :)

BudakCHOCO Official Blogger said...

lady ainaa : taw xper... lepas call celcom center trus ok :)

THX krn Melawat yeah XOXO !