Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

I'm Back !


Salam smua , leme sudah ak xupdate blog kan ? bz keje tuh dah biase lah kan masalah nye line broadband ak nieyh haaaa . urghhhh menyakitkan hati ok ! ok lah sebenarnya byk sgt ak nk bercerita ngan korng la kan... ok 2 minggu yg lepas subang parade ader buat pertunjukan silap mata . so alhi silap mata dr seluruh dunia dtg ke subang parade tgk persembahan mereka , mmg fun , happy jer... tp yg sakit nye customer masyallah punya lah ramai.. non stop ok ! ahaha . tuh x menjadi masalah la kan... yg jd masalah skrg nieyh adalah crew yg x mencukupi ?! mne smua org erk ? tahu lah hari ahad kan... so nk enjoy la erk ? yg ak keje dr pukul 9pagi smpai pukul 10 malam taw ! diorg sedap-2 je x nk dtg... haihhh mmg sakit hati ok ! dgn counter 2 je bukak . smua kene buat sendiri... mmg penat sgt-2 seyes ! 

ak kat sini bukan nk bercerita pasal hal yg berlaku dlm store ak la kan... tp kat mne lagi ak nk luahkan kalau x dlm blog ak nieyh kan ? huhuhu kalau korang keje fast food mst korang tahu mcm mane usah n senang nya nk puaskan hati pelanggan :) keadaan x der crew berlarutan lakan smpai la abis cuti skola ari tuh... ak ingt kan bole la relex n balik awal mcm jadual ak  kan rupanya x ! masih lagi yg segaja x mahu dtg keje ! ehhh korang ape nk jd.... wake up lahhh ! x syg ke gaji korang erk ?? kalau ak la kan , mmg syg sgt-2 sbb ak memerlukan duit dlm hidup ak... cth mcmd minggu lepas ak keje mcm biase tp balik selalu pukul 10 mlm . sbb ape ? sbb x de crew lah !!! ak mmg x skua keje middle ok , sbb org yg keje middle nieyh la kene extand shj ! penat oke ! sbgai cth , sabtu lepas OC dtg store ak , yg sakit hati org yg selalu NOW SHOW bole dtg ?!! esok nya x dtg balik keje ?!! mcm siot kan ??? mmg sakit hati tahu... tp nk buat mcm mne dh hak diorg kan... seyes ak penat sgt  ngan keje nieyh tp ini dah pilihan ak kan... huhu eh dah-2 ak x nak celoteh pasal hal keje kat sini la kan.. t x pasal-2 korunk close blog ak.. hahahah [joke je...] 

ok , senin lepas ak berjalan seharian ngan kekasih ak... waaaaaaaaaa kekasih youuuu :P  nk dipendekkan cerita kami asal nya nk g cc jer.. nk online katenyer lakan... last-2 kami ke subang parade ! hahaha berjalan smpai kesane ak.. ok dr CC TAMAN PARAMOUNT >KTM SERI SETIA > KTM SUBANG JAYA > SUBANG PARADE > KFC > MBO CINEMAS [ TGK CTE MADAGASCAR 3 ] last skali singgah ke > MCD SUBANG PARADE ! hahaha syok kan ? mmg la syok tp duit pon syok jugak... huhu ade la dlm 100++ duit ak abis mase tuh... OMG !!  hahahaha xper lah sekali sekala kan... yg best pulak ak boleh menhabiskan duit dlm tgh-2 bulan nieyh weyhhh ! terbaik kan ??
paper pom mmg seronok sgt plus happy ngan dye... <3 auwww hehehehe 

ok lah setakat nieyh je ak sempat nk menaip... so lain kali ak update lagi ea.. 
k bye (:


1 comment:

sitinurfaeezah said...

sys..ble nk edit blog ct..ct nk kawaiii gk taw... nk y nmpk lembut je :) tq sys

THX krn Melawat yeah XOXO !