Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Berjalan Seharian :)


hello smua ! sehat x ? nk tnya ak ? semakin lah sehat weyhhh . hehehe ok lah nk update entry best nieyh... cerita pasal siang tadi lah... memandangkan jumaat adalah hari yg tenang , dan kebetulan jugak ak ngan en bf dpt off day same-2 :) so ak decide nk g taman paramount je nk online game la katenyer kan... huhu .

smpai je cc ak pon trus la nk online sdo , tp malangnya x bole nk on sbb still kene update... nk tunggu ?? gile lah lamer seyhhhh ! last-2 ak on sdo cina then main kat situ jer... :)


nieyh la pic nye sdo cina :) amacam omey x ?? hehehe yg syok diorg nye server dah update smpai season 4.8 ! server malaysia ? jgn ckp lah... heheheh serius interface nye mmg comel kan ? x tgk dlm nye lagi .... sungguh buat korang geram oke ! huhuhu 


muka menaham PANAS terik nieyh... hehehehe


sayehappydapatjalandgnawak ! huhuhu <3


da lepas ak lepak kat cc , ak ckp ngan en bf ak le nk g kl central nk jalan-2 dia pon on jer la... smpai je kl central jalan-2 kejap smbil mkn ais krim sundae chocolate ngan mc flurry holik tuh kan , diaajak ak g taman jaya . taman jaya ? ade ape ?? upanya dia ajak ak g mkn amw :) hehehe so ini yg kami mkan.... 



air nieyh membuatkan perot ak muncit oke ! hahahaha :)

ok dah lepas mkn kat sini , ak berjalan kat amcorp mall . x der paper pom kat situ... sje nk berjalan-2 kan... hehehe last-2 beli brg kat giant jer... huhuhu x banyak pom kan... da setel smua nye  singgah pulak mcd ?! whoaaaa gile lah... mkn je keje ak ari nieyh taw... hahah ak mkn ayam regular manakala en bf mkn mc chicken jer... ok kenyang sgt-2 kot... ha-3 pesta mkn ak ari nieyh.... then  dgn rase malas teramat sgt nk berjalan smpai gak ak kat lrt taman jaya... x  jauh tp penat la sbb perot full gile kan.. muahahahaha !

so dlm pukul 9.30 malam ak smpai umah kan... bdn pon penat  sebenarnya nk menaip pom lambat jugak kan... itu je lah yg sempat ak taip kali nieyh.... hehe ok mahu tido ngantok suda.. k byee (:

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat berjalan. siap dapat makan yang banyak pulak tu.. bertuah badan.. hehe

BudakCHOCO Official Blogger said...

hehehe alhamdulillah :)

THX krn Melawat yeah XOXO !