Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Entri Merapu


Hello korang ! rindu kat ak x ? hehe x rndu xper ak x pakse pun... agak lame ak sepi tanpa khabar berita kan ? cewaaaahhhhh ayat nk bunga-2 jer...  ok hari nieyh seriuslly tersangat lah penat nyer kot . sbb ape ? sbb rmai staff x dtg seyhhh mcm hampeh jer... tp nk bt cm ne kan... kene saba je la kan... tp nasib baik la kan ak x kene extand smpai pukul 10 mlm :) mmg syok overtime tp................. x larat weyhhhhhhhhhhhh korang pon tahu kan x rmai yg suka dgn keje fast food nieyh kan ? ak je yg suka... hehehehe 

kebetulan ari nieyh ak keje smpai pukul 5 ptg so dgn sepantas kilat ak balik :) x nak tunggu lame-2 dah t kene tahan ngan mgr . huhu tp ak cian ngan mbr ak sorang nieyh dia bangsa india name dia nagen . korang nak tahu dia dtg store seawal 7.30 pg sbb hr nieyh ade delivery kan... ptt dia abis keje pukul 3 ptg tp mgr sruh dia extend smpai clossing ?!! kasihan kan ?? ak simpati ngan dia weyhhh sbb muka dia nampak sgt penat... n semakin kurus la dia... :) tp dia ckp ok jer.... yg sedih lagi ak dgr 2 week dia x de off day taw... keje keje keje dan keje shj.... ! 

mmg la gaji kaw-2 kan . tp bdn kita nk pkai lame kan ? so kene paham la.... (: eh-2 emo pulak ak.... so paper pun keje kene lah ade rehat jugak kan... memandangkan idea dah x der dah nieyh nk taip ape ak stop kat sini je la... :) k byee 

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !