Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Tagged Oh Tagged !




selamat petang smua ! alhamdulillah cuaca semakin panas kat luar kan... itu menandakan kebesaran allah :) 
ok lah tajuk entry kali nih berkenaan mengenai TAGGED . errrr ape tuh ? ok tagged nieyh laman sosial jugak mcm fb , myspace , twitter etc lah... tp kan yg ak heran bin ajaib la kan bukan nk kate la kan , 98% dr org yg guna tagged nieyh dikalangan gila sex ?! knp ak ckp mcm tuh ? sbb pernah terkena kat ak kot... 

ok kalau xpercaya korang register tagged then rmai lah berduyun-2 lelaki yg gila sex add korang ! 
seriuslly ak x tipu.... yg sembang yg btul-2 kawan mmg tipis la kan... ok , mula-2 ajak sembang biase je . tp bila dah start dia ckp mcm nieyh "u open minded x ? " haaa dr c2 ak dah agak dah nieyh mmg sembang pasal sex ! kalau yer pon kan , g kawen lah senang ! x payah la nk sembang sex then trus buat sex cam kan ? kebanyakan nyer la org putih yg buat cam nieyh tp x kurang hebat org melayu kita... jgn x percaya... 

ok lah , ak mls nk berbahas pasal menda nieyh la kan . so paper pom kalau ade sape-2 tagged tuh korang mst paham kan ape ak rase . smpaikan ak jrg on9 tagged nieyh disebabkan hal nieyh . haihhhhh 

k bye !

4 comments:

rAIHan said...

dulu ada. saja nak cuba. lepas tuh terus tak bukak dah. =.=

siyes tak bagus tagged nie.

BudakCHOCO Official Blogger said...

heheh taw xper... :)

Abbie Nichkhun said...

setuju dengan yan huhu.. dua tahun lepas saya ada buat tagged, lps tu deactive haha...

BudakCHOCO Official Blogger said...

abbie : yan smpai skrg ade lagi tagged nieyh... x silap dr tahun 2007 smpai skrg :)

THX krn Melawat yeah XOXO !