Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Pindah Rumah Baru :) part II



hye smua ! selamat malam . opsss agak lambat ak UPDATE belog kan ? al-maklumlah agak BZ skrg nieyh... hu-3 sbnrnya x der ape nk ak ckpkan kat cini . cehhhh . nk ak cter ke ? ok lah ak cter kan ea.. bermula lah cerita nya..........................

kan ak ade post pasal ak nk pindah umah baru tuh kan ? alhamdulillah sabtu nieyh kalau x der paper hal ak pindah ke rumah baru :) dgn kawan baru yg x menyusahkan ak ! ha-3 knp ak berkata begitu ? ade sbb nyer... sure korunk ader bace another entry ak tuh kan ? oke , sbb tuh la ak move in this house... bukan sbb tuh jer , tibe-2 ckp sewa bulan bilik ak naik RM5 kot so asal nyer sewa RM145 jd RM150 ! waaaaaaaaaaa . tibe-2 je nk naik harga ikot bilik kan... x ke pelik bin ajaib ke tuh ?? mbr yg dok bilik depan pon terkejut kot . bulan nieyh je mmg sesak sikit la kan... byk mende kene bayo... huhu

Gaji ak skrg Rm800++ tolak rumah sewa skrg nieyh RM215[termasuk bil sewa bilik dgn bil elektrik!] tolak lagi deposit sama sewa bulan nieyh [rumah baru] RM300 so baki tinggal RM285 nk survive smpai 29hb nieyh taw ! nasib largh ader si dia yg sudi meringgankan beban ak yg sedang pikul skrg nieyh kan.. huk-3 [ayat x bole go !] ha-3 thx awak sbb tolong saye :) i lap you more larghhh ! huhu .

nieyh pom ak baru balik dr tinggkat atas , kemas bilik means sapu bilik , pasang langsir baru , buang sawang . perghhhh byk gile kot... dah la bayak habuk... x taw la mcm mne budak nieyh duduk kan.. haha . ect , ak mmg rimas dgn tmpt kotor n berhabuk nieyh... bukan nk demand tp mmg dah perangai ak mcm nieh... kat umah kg pon mmg ak elegik kot... x der la kate uma ak bersih sgt.. tp nk calit habuk tuh mmg x der la... hehehe :) ok , siap sapu bilik , mop lantai bilik smua smpai ak puas hati , br ak msk kan barang-2 ak... tp ak x setting agy la kan... heheh just susun jer... siap bilik ak sembur ambi piur perisa vanilla agy auwww.. hehehe :) so yg tinggal kat bilik ak nieyh cuma lappy , baju ak smlm ak basuh , ngan tilam ak jer... x byk punsss . huhu...

ok lah , ak mao smbung kerja-2 mengangkat brg nieyh . t lambat susah pulak kan... k byeee :)

Pindah Rumah Baru :)




selamat malam smua (!) tibe-2 rase nk update belog pulok.. yer la dr td asik blogwalking jer... n sempat jugak ak follow n ade sikit komen kan.. [maap jika saye x sempat nk singgah belog korunk okay !] ok , nampak x TAJUK ENTRY diatas ? gempak x ? haha perasan jer... sebenarnya insyallah dgn izin tuhan start 1APRIL 2012 ak akan berpindah ke rumah baru . x mhu dah duduk rumah sewa yg ak stay skrg nih . hu-2 ok wait-2 sbb ap ak nk pindah nieyh erk ? mst korunk terlepas bace ENTRY sblm nih kan ? ok sila klik SINI ! ok dah bace kan ? tuh la antara SEBAB PERTAMA ak nk pindah !  kalau boleh x nak dah ak tgk muka dia lagi . x bermakna ak x suka kawan-2 ak yg lain , ak suka + happy kawan ngan diorg cuma jrg jumpa n berkumpul jer . yer la masing-2 bz ngan keje masin-2 kan .. hurmmm . 

paper pon , ak nk ucapkan ribuan terima kasih kat smua roomate ak sbb selama nieyh sgt sporting n baik ngan ak [b4 ak ngan dia gado besar] . ak x kan lupakan jasa korang :( sedih kot nk tinggalkan bilik yg byk kenangan , rumah yg ceria x byk hal sgt... adeyhhh tp ak kene buat smua nieyh.. biarlah ak je yg mengalah , sebagai kakak dlm rumah nieyh . lagi pun ak pindah naik setinggkat je.. skrg ak duduk tingkat 10 , rumah baru tingkat 11 :) ohsem kan ? kah-3 

lepas nieyh ak bukan nk bermusuh  ngan diorg cuma kalau terserempak ak hanya mampu senyum jer.. hehe tanya khabar . dah tuh jer . skrg nieyh pom ak masih mencari sape nk ganti ak duduk dlm rumah nieyh . means ak nk duit deposit ak balik le.. heheh . sblm nieyh sewa rumah nieyh rm580 so dibahagi kpd 4 org ,seorang kene bayar sewa rm145 sebulan :) x mahal kan ?  rumah yg ak nk sewa nieyh cuma up rm5 jer , means sewa bulanan rm150 + deposit rm150 = rm300 nieyh utk bulan pertama jer.. yer la mne bole sewa rumah x de bayar deposit kan ? hu-3 untunglah kan.. kui-3..

aper-2 pun ak harap dgn pindah rumah baru nieyh membuatkan hidup ak tenang sentiasa :) aminnnn... 

sekian :)

#good bye rumah sewa lame , welcome rumah sewa baru !#

Oh AhCheng Laksa :)



aip korunk smua ! he-3 sje je nk update entry baru agy . mate x bole nk tdow sbb pekena AHCHENG LAKSA ! wah ?! ape tuh ? sound mcm mknan cina pulak kan ? act , nieyh laksa the best ak rase . sbb kuah nyer perghhh sedap woooo lemak + berkrim n disukai ramai... hehehe ... harga nye not bad la.. mmg berpatutan la... bg ak x kira la mahal ke kalau dah sedap beli jugak ! kui-3 . ok dah-2 x mao cte dah t korunk terliur pulak.. hu-3 jom layan je gambar kat bwh nieyh...

 



haaaa amacam sedap kan? terliur kan ? sape-2 yg gilekan laksa ak suggest korunk dtg cini jer.. mmg power laksa nyer... hu-3 
k byee :)

1st Giveaway by Tyka



salam smua ! tibe-2 dpt giveway :) thx yeah . bukan ape , ak on je blog tgk komen kat cbox berlambak-2 kot... hehe thx smua sbb visit belog buruk ak nieyh... hu-2 terharu seyyyyy . kui-3 

ok , x nk ckp byk dah . if sape-2 yg nk join giveway nieyh g kat SINI korunk tgk instuction nyer ape yg blogger nieyh nak oke :) mao off dah , eck keje pg pulak . nk rest kot.. ho-3 

SELAMAT MALAM SMUA !

Blog Saye Tersenarai :) alhamdulillah .


hey korunk ! waaaa x sangka ak dpt salah sorang antara list contest blog paling ohsem nieyh oleh fienadollixious kredit for you   nieyh he-3 terharu babe ! yer la belog ak mne la comel sgt punss kan ? simple ajer... hu-2  anyway thx so much yeah sbb pilih yan antara top 3 contest awak tuh .  xtaw nk ckp cm ne :) muahx ! 


nieyh belog si pemilik contest tuh :) ohsem jugak kan ?


nieyh contest nyer :)

see name ak yg last sekali name nyer YAYA :) bukan yaya la awak tp YANA :) x kesah la... hehehe

#sekali lagi jutaan terima kaseh untuk awk :) #

sekian :)



First Giveaway by Nurul's Blogshop


selamat pgy smua ! ok tibe-2 bukak cbox yg ak nieyh di tag ! waaaa x sangka la pulok kan.. he-3 anyway thx to  yunachicool sbb tag ak :) blog x lawa mne punss . hek-3 . eh korunk nk join ? bole jup . follow  the instuction nieyh okeyh ! 



cara penyertaan:
(pilihan 1: blog)
wajib
  • buat satu entry mengenai giveaway ini dengan tajuk''First Giveaway by Nurul's Blogshop ''
  • copy dan pastekan banner diatas dan linkkan ke entry ini

hadiah:

utama:
-voucher RM20.00 +1 Item dari Nurul's Blogshop x seorang

sampingan:
-3helai shawl x 3 orang
-topup RM5 x 3 orang
-edit full blogskin and header x 4orang
-animated header
-voucher RM5.00 x 3orang dari Nurul's Blogshop 

top refferal:
-voucher RM20.00 dari Nurul's Blogshop x seorang

semua penyertaan:
-Voucher RM2.00 dari Nurul's Blogshop

pemilihan pemenang bagi :
-hadiah utama oleh Nurul's Blogshop
-sampingan oleh random.org
-maaf hadiah tak seberapa sebab Nurul's Blogshop baru buka):
- tapi insyaallah jika penyertaan menggalakkan hadiah akan ditambah(:

setiap penyertaan mendapat voucher RM 2.00 dari Nurul's Blogshop (:
jika penyertaan kurang dari 20 orang dengan serta mertanya terbatal giveaway ini.

tips :anda mungkin berpeluang besar dalam memenangi hadiah utama jika melakukan perkara2 yang digalakkan(:
anda juga mungkin menjadi pemenang utama jika melakukan kedua-dua pilihan(:

tarikh tutup:22/04/2012

sekian :)




mangsa di TAG adalah :




Ak Disalahkan ? hurmm

arghhhhh ! tolong-2 lah ! otak ak tension , sakit sgt-2 sbb perangai mbr ak nieyh . oh hye ! smua selamat mlm :) bertemu kembali oke . eh , ape ak merepek td tuh kan ? xder cm nieyh ak sbnrnya KEBUNTUAN weyhh dgn perangai mbr ak... mne x nye ak br je gado ngan mbr ak tuh disebabkan kecurangan . if bf/gf korunk bwk kawan lelaki masuk dlm bilik ape korunk rase ? marah ? trus clash or bunuh jer ? so mcm nieyh la yg ak alami skrg . sbgai kwn x kan ak nk biakan dia menduakan bf dia sendiri kan ? betol x ? sbnarnya hal nieyh da lame jd , cuma ak diam je . tp mlm semalam ngan ari nieyh mmg ak x bole nk saba la kan . yg ak hangin siap pkai tuala bukakan pintu utk si jantan tuh lagi ! waaahhh gile hebat la.. ! subahanallah :)

then ak pom msg ngan bf gurl tuh kan , ckp ape yg ak nampak . then dgn x semena-2 nya dia trus serang ak kat bilik ak . dia tnya ap yg ak ckp ngan bf dia ? ok fine ! dlm hal nieyh ak salah . tp sbgai kawan x salah ak bg taw hal sebenar kan ? bukan ak reka cerita pon kan ? hurmm entah lah . nk dijadikan cerita diorg gado dlm phone . ak dgr tp buat-2 pura x dgr.. ak pon trus online mcm biase . ak igtkan jantan tuh da balik upenye ader lagi kat bilik kot ! aduyaiii knp la kan ? x malu ke ?? hurrmmm ok . smbil-2 ak msg ngan syam , tibe-2 bf si gurl tuh call ak , ak sedaya upaya menepis [nk cover line] keburukan gf dia . tp bile bf dia ckp"please yana, ko je taw. x payah takot ko x salah dlm hal nih" ak pom ckp la... tp x sangka la pulak gf dia dgr kat pintu bilik ak nieyh ! so terkantoi kat situ... hurmmm ok ak tahan nages lagi .

then gurl tuh desak ak , tnya ak ckp ape kat bf dia . sedaya upaya gak ak tepis tp tibe-2 bf dia call ak gune phone ak ! adoiiii then gurl tuh angkat . bertekak dlm phone diorg depan ak.. n gurl tuh ckp "kita putus je la" ya allah ape ak dah buat ?? merosakkan hubungan org ke ak nieyh ? ak ke penyebab smua nieyh ? yg ak pelik mase diorg gado si jantan tuh x igt pulak nk balik kan ? ape la nk jdi... hurmmm :( ak tahan lagi utk menagis .

nk dipendekkan cerita , si gurl tuh bengang agaknya di baling nya phone ak , sadis weyhhhh ! ak hanya mampu terkedu je . pas tuh dia bg warning kat ak dia ckp "hey ! sekali lagi ko masuk campur hal aku , aku BUNUH ko !" ancaman ke tuh ? wellak sikit x takot . yg ak takot hanya ALLAH ! dia bla then ketuk pintu ak . ak pom geram hempas pintu mcm nk roboh ! grrrrrrrrrrrrrrr.. tp bf dia dgr ak gado ngan gf dia . bile ak tgk phone ak still x putus agy dia call . then dgn nada teresak-2 ak nages , ak ckp "ak xnk ader paper kaitan pas nieyh . " pas tuh bf dia berulang kali ckp mintak maap ngan ak . ak ckp xper... hurmmm :(
dlm haty ak siapa tahu... skrg nieyh ak mls nk msk campur hal sape-2 pon . bia la hal dia ngan hal dia je . dia tunggang terbalik ke mati ke bia la.. janji ak x nk AMEK TAHU ! 

sorry if entry nieyh ak mengunakan kata yg sgt x elok utk korunk bace . sedih + marah time nieyh ak menaip . ak taip ap yg ak rase jer . sekali lagi ak minta maaf !

k byee !

Header ChoclateBerry Berubah WAJAH ??


Selamat Pagi smua (!) ade yg x tdow agy kew ? mcm ak la contoh nyerrr ! muahahaha . ok dah entry pagi-2 buta nieyh just nk tunjuk ak buat design header baru utk belog x comel ak nieyh .
hu-2 amacam ok ke idak ? SIMPLE gile kan ? act , idea nieyh tibe-2 dtg kot sje nk lepaskan tension sbb td gado ngan mbr umah ak . errrrrrrr . pasal ape erk ak gado ? ok latter ak cte . next entry larh ! hu-3 so x nk ckp byk korunk layan je pic kat bwh nieyh :)

#sebelum di tuka HEADER !#


# selepas pertukaran HEADER baru , x comel mne punss#

so ? mcm mane owesome x ? hehe , eh-2 x der la . gurau jer oke . x ok kan ? buwuk kn ? ak da ckp da...if korunk suke like la x suke pon xper xpakse punsss . k byee :)

3 Jam Edit Belog nieyh ! wahhhh



Animated Pictures Myspace Comments

hello everybody ! selamat ptg smua sehat hary nieyh ? maklumlah ptg jumaat nieyh byk rahmat kan . insyallah . hu-3 well act hampir 3 jam ak membuat proses edit belog ak nieyh . ak nk gk blog yg cute cm korunk kan ?! kui-3 finally selesai suda ! so nieyh la hasil nyer . ape yg korunk tgk skrg nieyh ? suke ? terima kasih ak ucapkan , x suke ? ader ak kesah ? muahaha . joke je oke . i will try my best make my blog cute as long as u all suke la.. ho-3

mtk maap le if sape-2 yg dok terjah blog ak tuh td , ak dok main-2 tuka background kan . he-2 kejap tuh , kejap nieyh . maap la yer... so hope korunk enjoy la ape yg ade dlm blog ak nieyh ! k byeeee .

Gemok VS Kurus


#sumber mr google#

hye smua ! selamat ptg :) br ade mase nk update blog . he-3 bukan ape td syok layan cte adnan sempit 2 kat youtube . full movie taw . he-3 so entry kali nieyh ak cte sikit pasal GEMOK VS KURUS ? sblm tuh ak nk mtk maap jika entry ak nieyh MENYINGGUNG perasaan korunk ke kan , mne la taw bile bace entry ak nieyh kan.. just nk share ape yg ak paham n pernah alami jer... :) peace ! 

ok korunk sedia maklum bile bdn kurus nieyh smua org suka terutama kaum LELAKI la kan , tp x smua ok . x abis agy nieyh . yer la ad sesetengah lelaki yg suka perempuan kurus sbb bg diorg cantik , cute , comel.... tp mcm mane ngan wanita yg berbadan gemok @ dgn bahasa budiman nye BERISI cth nye ak nieyh ? ade ke org nk ? ader ke org nk syg ? ade ?? mst x der kan ? sbb bentuk badan kan ? haaa mula lah BERDIET smpai mask ospital . gara-2 nk kurus ! [mcm ak dulu.. ha-3]  

so , whutever it is if gemok ke , kurus ke x jd masalah pom . as long as be ur self ok . jgn nk hipo sgt la kan . means contoh if bdn tuh kecik bole la pkai bj yg same bentuk badan tp nieyh bdn ya allah x taw nk ckp la kan... paham-2 suda... ak yg mok nieyh pom malu , apatah lagi si pemakai tuh kan ? 

akhir kata dr entry nieyh , just be ur self la kan . x kesah la bf korunk nk swh kurus ke gemok ke janji x memudaratkan kesihatan sudaaaa :) k byeeee .

Love Storry :) terima kasih Allah


13/3/2011 - 13/3/2012 

alhamdulillah akhirnya genap SETAHUN suda RELATIONSHIP ak ngan en boypren. pewitttt . he-3 x taw nk ckp cm ne selain nk ckp syukur alhamdulillah . ak cte sikit cm ne ak knl dye okeyh . [eksklusif nieyh ! ] ha-3 ak mule kenal ngan dia da lame dah sbnrnya . ak just add dia dlm FB then jrg nk chat la kan , sbb mase tuh ak tgk STATUS dia IN RELATIONSHIP la kter kan... so x mao la gangu BF org kan.. he-3 . dia start komen ngan ak mase ak post pasal game fav ak tuh [SDO] then dia ajak ak lawan ngan dia .

kami tuka nom phone dlm game sdo tuh . hu-3 agak pelik kan ??? mmg r korunk pelik sbb korunk x suke game online.. he-3 ok-2 smbung balik cte ...sejak dr tuh ak selalu msg dia , kdg-2 call dia tnya khabar jer oke .he-2 mase tuh ak still keje ngan kfc [asst manager kfc] . n korunk nk taw x ?? 1 je ak x taw pasal dia nieyh kowt . nk taw ape dia x ??? off course la UMO dia... !sejak ak knl dia , ak xpnh tnya umo dia lansung . last-2 mase tuh [ak x ingt hari ape] ak tnya dia , " umo syam brp erk ?" then dia reply " umo syam 18 yan...hehehe" mase tuh terkejut kowt weyhhh . yer la korunk bygkan umo ak 25 [2011] n dia 18 mase tuh bpe punya jarak da beza umo ktorg kowt... ha-3 tp kan , dia mcm nk knl ak ngan rapat agy la kowt... so ak decide la nk knl ngan dia agy lbh rapat kan... 13/11/2011 ktorg couple . syok weyhhh 2 tahun ak idop single . skrg hidup ak dah lengkap sbb dia selalu amek berat pasal ak.. ak mule sygkan dia .kebetulan ak dpt interview DOMINO PIZZA kat shah alam, tibe-2 ak ckp ngan dia "b, jom jupe nak ?" dia pom ok je.. ha-2 . frst date ktorg kat KTM SHAH ALAM =) x bole lupe kenangan tuh ngan dia... he-2 dia sanggup tunggu ak selama sejam kat KTM sbb ak tersalah train !! mmg kelakar la kan.. bile npk muke dia FACE TO FACE . ak terkedu kejap . sbb ape ? sbb muke dia MATURED kowt... x mcm 18thn larghhh.... dlm train malu-2 la konon . then ktorg duduk tibe-2 dia pegang tgn ak n dia senyum kat ak..dlm haty ak makin suke larghhhh . dia anta ak smpai bustand klang je... sbb dia call abah dia amek dia kat c2... sejak tuh hbgan ak ngan dia smkin rapat even jrg jupe tp ak rasekan mcm dah lame knl dia.. 

seyes x penah ak jupe org yg sebaik n penyabar cm dia tuh...x nafikan la kdg-2 ade gak ktorg gado kan.. tp sumpah ak ckp sjk ak knl dia sikit pom 
dia x pernah nk maki,marah apatah lagi pukul ak... ak je yg selalu mrh dia, kdg-2 maki dia...tuh smua ak x sedar ap yg ak ckp... dia cuma diam je... pas tuh send msg yg panjang berjela-2 kat ak... meluahkan ape yg dia x puas hati ngan ak... dia msg ak ckp dia dpt msk uitm penang amek dip seni kunilari . ak happy tp happy ak kejap je sbb mase final exam pointer dia x cukup nk naik sem 2 . =( mase tuh hati ak sedih ape agy dia kan... ak taw smua tuh punca nya ak..sbb ak dia x bole nk fokus studdy sbb mase tuh ktorg gado... ak dah luahkan ap yg ak rase smpai ak nages teresak-2 [weyhhh xpenah ak nages cm tuh taw..]then , ak ajak dia keje same ngan ak kat mcd subang parade . jd selalu jupe kan.. he-3 alhamdulillah setakat nieyh dia keje ok je.. x byk susahkan org... ak pom semakin happy sbb selalu ade dpn mata dia..[nk curang pon x bole la kan...] ha-2 sbarnya byk agy ak nk taip tp t korunk bosan lak kan.. hu-3 pendek cte SAYE SEMAKIN HAPPY NGAN DIA !! alhamdulillah.... hope kekal smpai bile-2 la kan.. amin...








Daisypath Anniversary tickers

Sorry Kawan-2


selamat pagi smua ! ok x der sgt mood nk update kot . just nk ckp ak akan away dr dunia belog beberapa hari ok . nk carik ketenangan katanya. cewahhhh ! eh btul lahhh x tipu nieyh.... :)

k byeee .


Happy Birthday Awak !



hello ! selamat pagi semua , ade ke yg still blokwalking eyh ? hehe entry nieyh pendek je . jus wanna say nieyh jer  : 


Daisypath Happy Birthday tickers

happy birthday b , may god bless you aminnn :) hope ap yg b impikan menjadi kenyataan dan di berkati oleh allah s.w.t amin .

k byeee :)
#psssttttt ! korunk x perasan ke header ak dah bertukar ? kui-3 cantik x ? [perasan je ak]# 

Chatime VS Cool Blog mne korunk suka ?


hello smua :) slmat malam . dah dinner ke blom ? agak lambat ak tnya korunk kan ? hak-3 whutever . entry kali nieyh ak nk storry pasal menda nieyh , yg membuatkan ak KETAGIH kot ! adoiii seyes harga nye bole tahan mahal la jugak . ha-2 oleh disebabkan MINAT . ak beli jugak . hu-3 . nk taw  ape yg ak maksudkan tuh ? haaaaa nieyh la menda nyer... 




sure korunk penah merasa keajaiban air nieyh kan ? sedap kan ? oh yeah ! if sape-2 yg x penah nk merasa n nak merasa air nieyh korunk g kat subang parade,midvalley [tuh je  yg ak ingt] sbb selalu beli... ha-3  . ok chop ! nk tnya lagi nieyh pd pendapat korunk la kan mne yg syok , antara chatime ngan cool blog ? ha ? ape tuh cool blog ? same jugak la ngan chatime nieyh tp cool blog murah la.. seyes harga nye mmg berpatutan la kan... :) 



see ? murah kan ? heheh so paper pom x kira la mahal ke , murah ke janji sedap n most important is HALAL ! betul x ? k la mao blogwalking dulu... weeee....

k byeee 



good bye SDO SEASON 2 , welcome SDO SEASON 3 !




interface mase SDO SEASON 1 , baru lagi nieyh... hehehe  
memory bersama wan , dia selalu buli ak ! arghhhh . tu yg membuatkan ak jd PRO ! kui-3


nieyh pulak inter face SDO SEASON 2 :) dah berubah wajah ! nampak mcm kawaii gile larghh :) char ak pom da cantik :) biase largh rajin topup MOL POINT :) hehehe 




wallpaper season 2 :) kawaii kan ?? tp tuh smua kenangan jer.. /tear 
season 2da close skrg season 3 pulak , tp ak x bole nk join... /angry 


welcome SDO SEASON 3 !! 

hello ! tibe-2 nk update pulak kan . entry kali nieyh agak sedey la kot , sbb ape ? peberet online game ak still x bole nk join . owner cc ckp dia x download manual patch lagi . uwaaaa sedey nyer.... so kat atas tuh pic SDO SEASON 1 & 2 .

da tgk kan pic kat ats tuh ? yg second last tuh je ak amek kat mr google . yg frst n sec tuh pic ak oke ! ha-3 tp tuh smua memory ak kat season 1 ngan 2 :( dah msk season 3 kan peberet online game ak , even server malaysia agak slow [means lambat nk update mcm server cina ] tp mejoriti smua yg player budak melayu ! haaa jgn x cye taw . dulu jarang la budak malay join game nieyh , sbb nye game nieyh utk budak cina jer... /ft 

tp server cina skrg pom semakin rmai budak melayu join :) sbb smua lagu kat sane smua nye lvl yg tinggi :) contoh ak bg , lagu V3 lvl 31 , ANISAKIS 25 , J219 LVL 22 , DRAGON BLADE 30 nieyh smua lagu HARDCORE bg ak lah . sbb note nye x henti-2 keluar ! ha-3 agak susah nk FC [full combo ] haa if korunk nk taw agya ape ak mengarut nieyh korunk search je kat youtube , x pom nieyh sbagai contoh lah tgk vid nieyh pro kot ! :)


da tgk kan ? sgt pro kan ? tp  nieyh player cina , dia nieyh selalu menang kat WCG [sdo compotion :)] yg best dia guna panic ring ! waaa sgt kaya ini olang ma... hehehe 
ok lah x nk cte panjang dah , mao smbung follow blog org nieyh nk swh ak join blog korunk ? bole x de masalah just put link in my kotak jerit okeyh .


 k byeeee !
#suka duka di sdo season 1 & 2 x kan ak lupakan ! hu-2 ayat sedey #





alhamdulillah :)


Daisypath Anniversary tickers

just nk ckp alhamdulillah sbb kekal kan hubungan ak ngan si dia :) hope bertambah kekal smpai ke jinjang pelamin . insyallah :) 

*7  hari lagi nk smbut 1st anniversary :) *


entry panjang !


hello smua ! fuhhh nasib bole update belog ari nieyh . byk menda nk share nieyh . cewahhhhh . act , x byk pom kwn-2 kuh sekalian :) . just nk storry ak hangout ngan en boypren je td siang :)



saye sayang awak sampai bile-2 :) 


my face like apam balik oke ! adoiii nape pucat erk muke ak time nieyh ? dunno why LOL !


ok , frst ktorg g seri damansara . buat ape ak kesana ? ak lepak cc larghhh ! memandangkan game peberet ak x bole nk online kat cc kat flat ak , ak decide g damansara semata-2 nk main game ! ha-2 agak pelik plus sohai kan ? kui-2 itu lah ak . bile dah gile online game , mne ceruk pom ak sanggup redah . muahahaha ! [ayat x bole bla !] kat cini x de pic ak kat cc tuh largh . sorry largh x sempat nk snap , sbb syok layan game la kate kan... hehe . tp x per ak tunjuk pic game yg ak main td :) 


song : BEAUTIFULL HANGOVER [BIGBANG]
LVL : 11 NORMAL 


SONG : ABRACADABRA [BROWN EYES GIRL ]
LVL : 6 


SONG : MR SIMPLE [ SUPER JUNIOR ]
LVL : 10 


SONG : J219
LVL : 8 [ susah gile note nyer.. x henti-2 spam kot.. ha-3 ]


waaaa see my new id SDO CN SEASON 4.7 :)


dlm 3 jam ak on smua item GM bg kat ak . he-3 betapa syok nye sdo cina :) smua result nieyh lagu nyer normal jer bukan hard taw , sbb sdo cn punya note , normal mode dah mcm hard :) hehe tuh yg syok join . 

eh-2 if korunk nk tgk klik gmbar utk tumbesaran okeyh :)

ok ! habis pasal ak online game nye cter . nieyh cte pasal mkn pulok ! muahaha lepas penat berhempas pulas menekan keybord bagai nk tercabut , perot pom terasa la lapar kan , so ak ckp ngan en boypreng  nk mkn kat mne ? dia ckp "ikut syg lah " adoiii then ak ckp  " jom b , mkn kat mcd ! " dia pom angguk jer... ha-3  sungguh senang ini org taw.... kui-3 . smpai je MCD BANDAR SERI DAMANSARA , ak order TRIPLE CHEESBURGER & QUARTER POUNDER WITH CHEESE PLAIN [MEDIUM SIZE ] hehehehe .



see ! nyum-3 hehe even ak mmg staff mcd , ak dulik ape ? jrg nk mkn mende yg ade promotion nieyh kan... heheh nk amik break meal x bole kot... huhu


senyum kambing agy , arghhhh ! buwuk kan ? abaikan aje lah . ho-3 


haaaa ! nieyh ak x taw knp en boypreng buat muka x puas haty gitu :) hehehe 


then ak pom tunggu train dri KEPONG CENTRAL KE KL CENTRAL . smpai sane ak ckp ngan en boypreng , " b jom g masjid jamek nak ? " mcm biasa dia angguk kepala je la... hahaha . da penat jalan-2 ak pom balik la... tp x balik trus agy taw . tibe-2 ak ckp ngan dia " b jom mkn sizilling nak kat food court atas ? " ha-2 mkn agy ? bertambah la mcm apam ak nieyh weyyyyy ! so nieyh pic yg sempat ak snap larhhhhh :) layannnnnnnnnnnn...................




sedap kan ? hahaha jgn jeles oke . bukan mhl pom kan . hu-3 so diharapkan korang smua x bosan entry ak kali nieyh , myb agak panjang  tp thx sbb sudi membaca nyer :) ok lah mate pom dah mengantok mao cuci muka then tdow ! muahahaha minggu nieyh ak deret keje 11pagi smpai 6ptg jer... x masyuk weyhhh ! customer x ramai ! ho-3 

k byeeeeee !! 




THX krn Melawat yeah XOXO !