Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Jalan-2 :)

 
 Salam smua , kali nieyh ak nk bercerita pasal hal semalam iaitu berjalan-2 di sunway pyramid bersama si jejaka tersyg :) hu-3 act , x expect pon nk g pyramid kan , oleh krn semalam kami OD (off day) ak pon ajak la dia jalan kat pyramid . syok jugak la jalan kat sane , byk butik bole tgk kan… huhu dr satu tingkat ke 1 tingkat ak pg jalan , smpai tmpat ais skate ak lepak jap tgk gelagat org main ais skate . kelakar jugak lah kan , ye la yg br nk berjinak-2 main ais skate mst la x pro mcm org yg dah selalu main kan ,  ade yg jatuh gedebuk , ade yg shuffle pon ade jugak… hehe yg lagi kelakar tuh org luncur kat ais tp sebalik nya berjalan kot ?mcm mne tuh erk ? korang piker sendiri la kan… hehe . tp seyes mmg seronok kot kalau dpt join br taw mcm mne kan… huhu .
Penat tgk org main ais skate , lepak plk kat mcd (xde port lain ke ? asik mcd jerrrr…. Hahaha) ak beli set mc chicken jew . abis mkn gerak la balik . satu hal jugak nk carik jalan kluar x jumpa ??!! apakah ??? hahaha en bf ckp kluar ikot kat kepala singga tuh , ak ckp jauh nk jalan g bustand kan… so ak kua ikot orange enterence jew la… tp mslh x jumpa… haha lawak btl la… tp akhirnya jumpa jugak sbb en bf nieyh taw jalan nk kluar :) power btl… huhu c(: then dpt je bus kami trus naik en bf stop kat c4 subang jaya . sementara ak trus balik uma kat desa mentari…
Smpai je uma sewa , anak mak cik nieyh dok cerita pasal yg baby kene campak dr tingkat 3 kat flat ak nieyh… depan blok ak plk… adoiiii ape lah nk jd zaman skrg kan ? dah pandai buat , pandai tanggung lah… haihhh ak sbnrnya marah + sedih taw , marah sbb mak baby tuh mmg x der perikemanusiaan kot ?! x kan x syg anak woiii… tp kan , x kan la x bole nk piker dia nak campak tuh x rase bersalah ke erk ?? dah lah mase tgh bersalin adoiiii jahat sungguh…. Ak sedih sbb bby yg x berdosa tuh jd mcm tuh… kalau korang tgk menagis kot… walaupon bukan anak korang kan ? mmg x berhati perut lansung itu perempuan ! grrrr geram nieyh…. Tp biar lah dia dpt hukuman yg setimpal kan… jgn dilepaskan sudah . biar allah je yg boleh balas perbuatan perempuan tuh…. Aminnn
nak taw lebih lanjut pasal kes nieyh korang g kat link nieyh >>> Kes Campak Bayi Dari Flat

Sekian ,

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !