Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Xkan smua keje ak kene buat ??!

salam smua ! sehat x ? fuhhh penat sungguh ak hari nieyh , sbb nyer adalah kene bersihkan kawasan KIOSK kat carefour subang la... kotor+ bersepah kot . aduyaiiii ak pon x paham la ape yg budak clossing buat smlm kan . hurmmm seriuslly mmg bersepah gile-2 dah la ak byk bwk barang td , sbb ari nieyh ari sabtu so customer rmai la kan , [mmg rmai pon..] huhu . smbil-2 ak clean kan kiosk td , dtg la customer beli ais cream cone yg sehengget tuh kan , dah la bg duit mcm baling binatang makan ? taw kan mcm mne ? pas tuh bile ak ckp " total RM1.05 sir " pas tuh customer tuh bole ckp " 0.5sen pon nk berkira ke ??" eh , hello ! dah mmg ade gov tex oke ! pas tuh dia nk bertekak ngan ak , sedangkan ak ckp elok-2 ngan dia kot . pas tuh dia tengking ak , ak ckp la balik " kalau 10 customer bg 1 ringgit kalau mcm nieyh better sy berhenti keje jer !" mmg bengang kot ak time tuh . igt smua benda murah ke ?? aduyaiii . biase la kan lumrah customer la kate kan... kene byk bersabar . [ tp ak x bole nk bersabar weyyyy !] dlm pukul 4 store call , ak ckp smua barang ade . mmg sakit hati la nk ckp ngan budak india tuh kan... ak balik dr kiosk pon awal ari nieyh , dlm pukul 5 gak la . smpai je store ak pon break . sementara tunggu time ak nk balik pukul 6 , tibe-2 ..... jeng jeng jenggggggggggggggg ^_______^ fmly bf ak dtg mcd kot... huhuhu . mule-2 untie ruba ckp " hisyam mana yan ?" ak pon tibe terpandang mak bf ak , walaupun agak kabur ak nampak mak dia senyum kat ak . hehe neves kot . hahaha x taw nk ckp cm ne . kui-3 then abis je keje , ak jumpa ngan mak dia , salam ngan mak dia n adik-2 dia la... kekok sbb lame x jmpa pon ade , malu pon ade , huhu dah la org rmai kat lobby . adoiii segan seyhhhh hahahaha .tp dia kene balik awal la , sbb dia kene temankan mak ngan abah dia g tesco beli barang-3 uma . so tinggal la ak kat store yg sedang menaip blog nieyh . hehehe .

eh , korang ! dah try burger samurai kat mcd ? sedap kan ? act , ak blom try lagi mkn burger samurai nieyh , tp curry shaker nye x sedap sgt la . sbb rase mcm pelik jer... hahah lagi sedap shaker chesee tuh kan . hehehe .



yg kat atas nieyh double samurai burger ! sedappppppppp tp ak x bole mkn selalu . huhu maklum lah sedang berdiet la kate kan... huhu 

so , pd sape-2 yg x try burger nieyh , jom la serbu mcd sekarang ! [jgn mcd subang parade taw... penat taw.. hehe ] kalau nk harga murah , biase la mc value lunch n dinner je la kan... hehe . ok lah dah panjang ak menaip dah nieyh . smpai disini shj entry ak kali nieyh . insyallah ade mase ak update lagi

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !