Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

RM20 henget c(:



salam dan selamat malam semua ^_^ korang semua sehat ? lame kan ak x udate blog nieyh ? mtk maaf sgt-2 la ea sbb ak bz dgn keje , dgn mslh yg mendatang jer... huhu tp alhamdulillah sudah selesai semua nya . dgn keadaan skrg nieyh ak demam selesema ak semangat jugak nk update blog kesygan ak nih kan... hehe windu kot nk berbelog mcm dulu-2 huk-2 .

ok la ak mulakan cerita pasal ak mendapat duit palsu dr customer . betul ke ? eh , serius mmg btl taw... cerita nye bergini , mase tuh ak kena jaga desert center (DC) then ade lah sorang customer nieyh melayu lelaki  nk beli ais krim sundae choclate , then ak pon buat la kan . smpai nk bayar ak ckp RM3.20 then customer tuh bg RM20 kat ak , ak tgk duit yg customer tuh bg kan , siap ak ckp lagi " ni duit betul ke palsu ? " then ak berkata dlm hati " ahhh duit btul la kot..." ak pon bg la balance kat customer tuh..

smpai mase ak close drawer ngan manager ak , dia kira mcm biase je... then lepas ak break manager yg 1 lagi panggil ak ckp ade kes ? hah ? ade kes ? kes ape ? ak bt salah ape ? rupa-2 nya..... pasal duit RM20 tuh td la... rupanya duit PALSU oh my god ! adakah btl ? ak tgk balik duit tuh , yes ! mmg itu duit palsu plk . tp seyes sekali pandang mmg mcm bukan duit palsu taw . dua kali pandang duit palsu la.. muahaha . last-2 ak bayar balik RM20 kt manager ak , jd duit paslu tuh ak simpan la... nk tuka kat tmpt lain tkt plk kan... jd ak pulangkan kat bank je... :)

sorry la korang sbb x sempat nk amik gambar duit palsu tuh . tp kalau korang kat tmpt ak la kan , ape ptt korang buat ngan duit palsu tuh ? simpan ? serahkan kat bank ? or g bli brg kat tmpt lain ? tp kan mmg pelik la sbb duit baru pon dah ade klon kan ? punya la cerdik dan celik nya akal fikkiran manusia skrg ni kan ? so ape-2 pon pengalaman mcm nieyh membuatkan ak lebih berhati-2 la lepas nih . sbb ak mmg jg counter je kan.. huhu :)



No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !