Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Tak Nak Lepaskan Peluang (!)

salam semua comel x ? hehehehe  ok lah act , ak xtaw nk mulakan mcm mana story ak kali ni . sbb nye x tahu.... muahahaha . ok dah-2 cte nye mcm nieyh , igt x entry ak pasal ak mtk keje kat pizza hut tuh ? so td mase ak ngh keje , ak dpt call . then ak pick up la.. [memandangkan ak jg kiosk ari nih.. huhu ^_6] rupanya manager pizza hut call ak swh dtg esok bwk resume + gambar passport esok then isi borang nk jd asst manager pizza hut tu.. mula nya hati ak gumbira sgt-2 tp bile ak balik store [lepas take over dgn budak ptg] ak terpandang muka store manager ak , abg nas . dlm hati rasa x smpai hati ak ckp ngan dia yg ak bakal resign dr mcd . sedih tuh mmg la sedih tp apa kan daya ak kan.. rezeki n peluang sudah ada depan mata , so x kan ak nk lepaskan plk kan ? btul x ? then ak decide nk anta resume + gambar kat pizza esok.. harap-2 dpt la kan.. selalu nya kalau dah sruh anta resume tuh maknanya ade harapan la kan... hahaha ^_6 [perasan lebey] . yg ak harapkan dpt la kan.. if x dpt x per.. ak x kesah pon.. hehe  then ak pon trus la bincang ngan en boypreng dulu kan hal nih . mne taw dia nk bg idea ke ape ... he say's "yes" maksud ak boleh pergi keje pizza kalau diterima . alhamdulillah . dia btl-2 paham keadaan ak...  nih yg buat ak makin syg nih kat dia... hehehe. tp mcm mana ak nk ckp ngan store manager ak ? ap reason ak kalau ak nk resign ? ptt x ak ckp hal yg sbnar ?? mcm-2 benda dlm otak ak skrg nieyh taw.. adeyhhh.... ak harap ape yg ak pilih nieyh merupakan perjalanan kehidupan ke-2 ak setelah ak gagal dgn kehidupan yg pertama dulu... [mase keje kfc dulu kot..] ak harap boleh kekal smpai bile-2 insyallah...

sekian , ^_6

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !