Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Kepenatan Berkerja Public Holida ( 1Malaysia)

HYE 
smua (!) urghhhhhh sgt penat kot ari nieyh kot . sbb ape ? sbb ari nieyh TRIPLE PAY plk... customer ? biase lah... kan.. hehe public holiday mst la rmai kan... tp alhamdulillah x rmai sgt la ari nieyh customer kan , nasib baik ak kene jaga desert center (DC) tp seyes customer rmai kot beli ais cream , pling rmai customer beli mc flurry oreo... adouyaiii jiwa sakit kot , sbb ape ak ckp cm tuh ? sbb payah ckit nk buat nyer... ha-3 tp kat counter non-stop lah customer kan , mmg lobby mcm dewan makan je... hehe . mmg syok la sape yg jg lobby , bole dgr lagu gangnam style ! hahaha skrg nieyh pon en bf sdg sedap tdow sbb kepenatan berkerja 


seee ! cian nye si dye kepenatan berkerja... huhu sye ? syok berFB jew la.. muahaha !

lagi pun skrg nieyh kan , crew pun da semakin rmai plk , so kene la balik ON TIME . huhu x bole nk buat OVERTIME mcm selalu . huk-3 kalau dulu boley jew overtime... skrg kalau btl-2 x der crew baru bole overtime . so gaji pom sikit la... haihhh pedih jugak la nk pikir mcm-2 kan. mne nk save untuk diri sendiri plus simpanan kawen lagi , bayar sewa bilik lagi , duit makan lagi , duit tambang pg kerja lagi , kdg-2 kan mmg x cukup taw sebulan nye gaji.. seyes ak ckp ! smpai ak sendiri minta tlg ngan ayah ak.. malu siot........ huhu so sape yg pernah mengalami pegalaman keje cm ak , mst la korang taw kan... :) adeyhh ape nk taip lagi nieyh erk ? grrrrr okay dah x der idea dah sbnarnya pong , huhu nk smbung berFB ngan singgah blog la.. sementara blm lagi nk balik nieyh kan... k bye.....







2 comments:

Cik Fie said...

Nak Dapat Duit Percuma Secara Halal ?
Jom Baca/Sign Up /Komen Sila Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit-dengan-says-my.html

Cik Fie said...

Nak Dapat Duit Percuma Secara Halal ?
Jom Baca/Sign Up /Komen Sila Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit-dengan-says-my.html

THX krn Melawat yeah XOXO !