Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Macam-2 Hal Lah ! haihhhhhh


Salam smua ! Lame sudah ak "menyepikan" diri kan ? bz sgt-2 kot dgn keje maklumlah kan huhu . lagi pun ak x bnyak crita nk berkongsi ngan korang pun , just life ak biase shj :) smbil-2 ak melayan lagu korea , ak pon tergeak hati nk update entry la konon nyer... [errrr ape ko merepek nih yan oiiii] ak sbnrnya rimas dgn anak makcik yg duduk serumah ngan ak nih la . bukan ape kan ak cuma rs x selesa n x de privacy pon ade . maksud ak mcm nih , ak lepak dlm bilik pon nk intai ap ak buat kalau anak dia pmpuan x pe la lagi ak boleh trima nih anak dia yg lelaki tuh kot ? ap cer kan ? tgh hari td ak bgun je dr tdow , ak nampak kertas warna putih siap ad nom phone lagi ?! mne dtg nye ?? sedangkan mlm td x de pun kertas tuh ?? pelik jugak lah sbb pintu bilik ak berkunci [kunci pon org lain boleh bukak jugak] ak syak ank lelaki dia yg letak la . siap tulis nama lagi . amboiiii dah melampau ini org kan ?ak inform kat bf ak , dia ckp swh cepat-2 pindah dr rumah tuh sbb dia risau kalau-2 ade jadi paper ker... ak pon risau jugak , mne x risau kot.... paham-2 je la lelaki kan.... hurmmmm masalah-2 je....

buntu lah otak ak pikir... pikir pasal umah je... haihhhh pindah randah je idup ak nieyh... malang betul... huhu . tp x pe jugak demi keselamatan ak kan... bile ak pikir balik ak nk je ckp ngan mak cik tuh , tp ak tkt t dia salahkan ak sbb pandai ade kan cerita plk yg ank dia bt mcm tuh... serba salah la weyyy . pd pendapat korang la kan , ap ptt ak buat ?? cuba korang bg pendapat sikit kat sini ok :) 

sekian , terima kasih 

2 comments:

syazana amira said...

anak dia umur bape yan? pelik je suka2 masuk bilik orang ni?

BudakCHOCO Official Blogger said...

nana >> umur sebaya kot . x kan x bole nk pikir kan . adeyhhhh yg geram mak dia bole nk lepas tgn mcm tuh je , tp tgk muka mak dia mcm malu pon ade . yer la x pnh-2 anak dia bt mcm tuh kan....

THX krn Melawat yeah XOXO !