Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

syukur alhamdulillah :)



Daisypath Anniversary tickers

Hello peeps ! assalamualaikum dan salam 1 malaysia… haaa hari ni ak nk bercerita pasal…. Pasal ape erk ?? ok ok ! dah igt balik dah ak nk bercerita pasal ap… ok tajuk nya adalah “ ulang tahun yg ke-2 “ wahh gitu tittle entry ak… mcm org dah kawen plk kan… huhu . ok sbnarnya semalam adalah anniversary ak ngan si dia yg ke-2 so , ak x sambut pon… just ak berkata syukur Alhamdulillah sbb di panjang umur ak ni berkawan dgn si dia.. amin.. dan smlm ak ngan si dia x plan nk hang out pun kan.. so memandangkan ak nih ‘kaki game ‘ so ngan dia pg cc dkt SS15 nama cc tuh cc autosurf . mst org subang jaya tahu kan name cc tu kan… ala yg pemes tuh… hehe smpai je sana ak pon start la main game fav ak kan… kami stay kat situ dlm 4 jam shj . sbb ade pakej istimewa kalau guna pc 4 jam RM5 shj… mmg murah kan ? so memandangkan ak nieyh regular customer kan x pyh nk ckp nk amek pakej sbb bro tuh dah knl kami berdua… wakakaka ! Nampak x muka kaki game nye ?? hehe ak x kesah pon org cop ak kaki game , asalkan ak x buat perkara terlarang… Alhamdulillah… so habis ak lepak dlm pukul 2 something , ak pon gerak balik ke subang jaya la… smpai je dkt aeon big ( yg dahulu nya dikenali sbg Carrefour ) kami pon trus ke food court mencari makanan la… maklum lah kelaparan masing-2 sbb just breakfast je kan pg tuh… so abis je mkn kami pon jalan-2 je la kat situ.. bukan nye ade aper pon… haha and up kami decide balik ke rumah masing-2 jugak… haha funny kan ? mmg x romantic ak ni… yer la kalau org lain ak tgk smbut anniversary pg jalan-2 , g mkn yg best-2 and tgk wayang…. Tp ak ? takpon… sbb ak pikir byk guna duit , biarlah ak simpan smua tuh mne tahu one day ak akan dpt ap yg ak impikan nanti.. insyallah… mne tahu jodoh ak ngan dia smpai jinjang pelamin menjadi kenyataan ak boleh la smbut bersama dgn dia… yg tuh mst seronok punya…. Sbb kalau smbut skrg mcm x seronok plk kan… yer la masa blm kawen selalu smbut , kalau dah kawen x seronok nk smbut plk… itu pandangan ak la kan… setiap org lain-2 pandangan kan… hehe . end of this entry ak berharap agar persahabatan antara ak ngan dia berkekalan smpai bila-2 insyallah amin… itu shaja yg ak harapkan….

Sekian , bye bye smua !


No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !