Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Untuk Korang !


Assalamualaikum , dan selamat sejahtera ! 

alhamdulillah diam x diam dah hari ni hari jumaat kan ? begitu cepat masa berlalu pergi kan ? so , dr tgh menerjah blog kawan-2 yg dah follow ak ni ak terpikir nk post something dgn korang la.. di sini ak nk ckp sory sgt-2 sbb ak selalu x update blog , sbnarnya ak yg terlalu bz dgn kerja yg m'buatkan ak x de masa nk update blog ak yg x lawa ni... bukan ak  nk abaikan blog ak yg buruk ni tp itu lah hakikatnya skrg.. wahh ! ayat mcm puisi plk dah.. haha ! 

sebenarnya mmg pun ak bz dgn kerja.. kdg-2 nk online pon x de masa so hope sgt korang paham la yer... kalau ak onlline blog pun kdg-2 ak x tahu nk taip ape... bole plk kan ? idea tuh tibe-2 hilang jer... haha so just ak visit blog korang yg dah follow ak je la... :)lepas ni insyallah kalau ak ada masa ak akn update entry yg best utk korang okay... bole tahu kehidupan ak kan.... hehe

sekian , terima kasih :)

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !