Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Edit Belog Sampai LEBAM !





Hello ! selamat pagi smua (: masih ader yg belum tidur lagi meyh ?? ok x per largh pas nieyh kene tido taw , x elok online smpai pagi [ keh-3 poyo jer... ak ] entry pagi-2 buta nieyh pasal belog ak le kawan-2 (: x nampak ke ade la sikit kot perubahan nyer kan ??? act , this layout nieyh just sementara je.. akan ditukar la kot esok , [itu pun kalau ak rajin or x berubah fikiran lah >.< ] ader nampak shadow kat blog ak kan ? sje je ak letak , tgk belog org lain smua letak shadow , so ak puns nk try jugak la kan.. he-3 ok another one la kan , if korunk perasan la kan , box follower ak dah x der kan ? so ak gantikan dgn pic bergambar (: yer ak taw da lame kot bole buat , tp mase je ak x menizinkan nk edit smua dlm belog ak nieyh :) so if nk follow belog nieyh just tekan je icon follow di atas belog ak ataw di sidebar tuh yer.. senang utk korang nk follow ak lah . [ader ke nk follow ak erk ?] ok la mate pun da semakin kuyu dah nieyh ak nk rehat then smbung edit belog t pagi pulak (:

sekian (;

2 comments:

syazana amira said...

sama lah header kartun ngan nana.. hehehe ;)

BudakCHOCO Official Blogger said...

hehe taw xper... :)

THX krn Melawat yeah XOXO !