Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Hangout (:



Hello semua (!) lame kan ak x update belog nieyh kan ?? kan ? kan ? ok abaikan . ! entry kali nieyh storry morry pasal hal siang td le . kebetulan hari ni ak ngan en boypreng of day same-2 lagi . woot ! woot ! ak x plan pon nk hangout same-2 kan . ak ingt nk membuta je.. haha . yer la penat kot keje je kan... dgn x der crew nyer plus ngadap perangai customer yg mcm @#$%^ hu-2 [ sorry yer ak berkata sebegitu ] tp mmg betul kan ? sape setuju ??

x der byk pic pun ak sempat snap sbb kali nieyh mmg terlupa nk bawak camera !  so ini shj largh yg sempat ak snap pic (: 



ok , dah tgk kan gambar di atas ? 2 je pun pic nyer... nieyh je sempat ak snap . pic kat atas tuh time ak kat mcd subang parade , smbil minum chattime [peberet ak le..] ak minum perisa chocolate hazelnut milk tea , en boypreng pulak minum pure choco :) seyes sedap gyle weyhhh . ho-2 tuh yg membuatkan ak ketagih nk beli jer.. haihhhh .  lepas ktorg lepak kat mcd , ak gerak ke kfc mkn mlm la katernyer... hu-2 :) ak order 2 set snack plate 1 spicy 1 oryginal [ pilihan ayam thigh n rib ] (: selesai makan , kami pun gerak balik ke station ktm subang jaya :) alhamdulillah smpai rumah masing-2 :) mmg seronok jalan-2 ari nieyh , jalan-2 sbb ujan . ! ho-2 n berjalan jugak lah duit poket ak.. wakakaka ! ok lah mao rest dulu smbil-2 bole blogwalking :) k byee !

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !