Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Header Baru Lagi (:




Selamat Malam ! lame suda x update belog kan ? rindu ak x ? mst la x rindu kan... keh-3 ok smbil-2 dgr lagu k-pop ak pon ade idea la kan nk tuka header baru la kate nyerrrrrrrrrrrrrr..... hak-3 ingt x entry ak yg sebelum nih ? yg ak ckp x nk tuka header tuh kan ? ok fine ! ak ade nampak doodle yg cute kat google td , then dgn x semena-2nya ak berubah fikiran utk edit header ak balik ! whoaaa ! ayat kemain panjang lebar kan ?? hu-3 so ini lah hasilnya ! tadaaaaaaaaaaaaaaa ! sila lihat di atas oke :) seperti yg ak ckpkan mmg header ak agak buruk , huduh , x cute , x comel errrrrr ape lagi ??? mcm korang kan.. tp ini yg terbaik la kot . sbb asik edit pas tuh delete balik ! arghhhh tension pun ade mase tuh tp bile buat slow-2 then tgk byk kali ini yg terbaik [bg ak le , bg korang x tahu le ak...] 

kat sini nk say thank you very much b sbb topupkan mr berokband saye ini yer... hu-3 ade la mase ak online belog then edit sikit-2 kan... kene pulak dgn line yg sgt laju mcm kilat ! mmg bertambah semangat la ak nk edit belog kan . (: anyway thx again yeah b <3 i love u more lah !! 

xlame lagi ak mendapat cuti selama "seminggu" oleh store ak lah , sbb ape erk ? biarlah rahsia kan... hu-2 tp ak bersyukur sbb dapat jugak ak balik ke kampung halaman ak (: [tanjong karang] windu suda ngan mama , ayah dan adeq-2 ak kan... n bole la ak ber'shopping sakan ngan mama ak nanti ! muahahaha . seriuslly kat sini paling murah pun barang ak beli kat carefour subang jaya la kot.. sbb kat situ je ak selalu membeli belah la katernyerrrrrrrrrrrr..... huhu . ok , kali nih ak nk membeli belah di tesco kuala selangor pulak ! murah pun murah kan ? (: 

errrrrrrrrrrrrrr ape ak dah merepek nieyh , ok dah-2 mls dah nk berceloteh panjang-2 skrg mahu offline then nk rest pulak , esok keje pagi kot [pukul 10 je punsss] kuikuikui....

sekian (;

2 comments:

fArAh kUchEnGg said...

heheee. nice header.. jealous i.. hek3.. kite x rety pon nk buat header.. :'( haha !

BudakCHOCO Official Blogger said...

farah : don't be jealous okeyh , me no pro dlm bab header nieyh... hehehe just cincai boncai jup... :)

THX krn Melawat yeah XOXO !