Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Jom Blokwalking (:




hye smua , selamat malam (: tibe-2 nk update belog pulak kan . agak lame jugak ak BLOKWALKING td . sempat ak baca entry-2 yg menarik ak baca (: btwn , sorry if ak x sempat nk terjah blog korang . akan di terjah selepas ak menaip nieyh okeyh . hu-3 so if korang nk swh ak terjah blog korang tinggalkan link blog korang di entry nieyh oke ? senang ak nk follow la.. tuh jer punsss 

k la mahu smbung bw nieyh (: 
sekian (;

6 comments:

Izyan Masri said...

RAJIN2LAH BLOGWALKING BLOG YAN JUGAK YE.LEPASTU BGTAU KAT ORG LAIN SKALI.HAHA XP

khalila ishak said...

hye, awk pemenang utk GA cik tika dan menang doodle dr saya. sila maklumkan warna doodle yg awak nak ke page FB sy di https://www.facebook.com/pages/Zaralyla-Shop/324343907617826

Siti Fatimah said...

hye...cantek blog...thnkz ea tlg saya pasal blog...saya dah follow awak...nanti follow saya balik ea..sebelum out nak tanya ni...
macam mana awak dapat perkataan Assalammaulaikum tu ?? boleh bagi web dia x ?? Hehehe ~ and saya tengok dekat bawah coment awk ada pic butterfly tu..macam mana ea nk buat ?? boleh ajarkan x ??
and last quetions, boleh bagi web layout awk pernah buatkan blog saya tu..sbb my twin nk web 2...
hope boleh ea bagi dekat saya..hehe ~ thnkz very much ya..bubye..

BudakCHOCO Official Blogger said...

bole aje izyan:) hehe anyway thx visit my blog (:

BudakCHOCO Official Blogger said...

khalila : saye sudah bg taw kat page fb awak :)

BudakCHOCO Official Blogger said...

ouh... perkataan assalamualaikum tuh saye buat sendiri.. ikot tutorial aje.. senang jer... hehe :)

nk carik background design search aje kat google :) taip jenis ape yg kita nak... smua ader.. :)

THX krn Melawat yeah XOXO !