Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

1 year crew service . alhamdulillah .


salam semua... wink-3 hari ni mood gembira kot... sbb balik awal n x pg jalan-2 mane ari ni... sbb penat la... maklum la hari sabtu kan.. so rmai la customer... kui-3 ok entry kali nih ak bercerita pasal kerja... first of all ak nk ucapkan syukur alhamdulillah sbb dah 1 tahun ak bertahan kerja di mcd (: diam x diam ak dah setahun kerja kot... so td mase ak tgh change drawer dgn manager , store manager bg sesuatu kat ak , iaitu sijil ak selama setahun dlm penglibatan di mcd (: penat lelah ak berkerja ade jugak sijil kan... muahahaha :P bukan dpt sijil je , pihak management bg beg galas... siap tulis one year sevice award lagi..auwww berserta 1pin kat baju... so semakin banyak pin baju ak dpt... hehe ... 


so ninilah sijil yg ak ckp kan td... terharu sgt-2 okay... 


so yg nih plk beg yg ak dpt td... (: boleh isi barang-2 ni.. hehehe


yg ni plk pin baju yg ak dpt.... (:

even x berharga bg org lain , tp bg ak sgt berharga okay... bukan senang nk dpt award ni taw... kalau fast food lain pon for sure 5 tahun above br dpt sijil kan... seriouslly ak btl-2 x sangka dpt award nih... terima kasih pd store manager ak sbb bg pengiktirafan ni pd ak... (: ok itu shj cerita hari ni... ade mase ak update lagi okay... (:

xoxo -chocolateberyy-



No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !