Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

berkerja lebh masa , masyukkkk (:

selamat malam semua .... kepanatan disebabkan  berkerja lebih masa ... eh-2 bukan ak le... tp si dia yg berkerja lebih masa means 12 jam dia keje hari ni....  biasa la nk carik duit lebih kan ... lagi pun ade tujuan kan... kejap ! tujuan ape ? ade la... secret dulu... bila dah comform ak akn bg taw nanti okayyy  oleh kerana ak mls nk balik awal td , ak pon dok tggu la si dia abis keje ... smpai ak tertido plk... sbb terlalu penat... mne x nyer kawan-2 hr ni ak jaga kiosk , tp org punya la rmai beli ais krim... mmg m'cabar okayyy plk tuh dgn mesin nye prob tibe-2 nk draw sundae sekat -2 apakah ? grrrrrrrrrr  nasib baik la ak belek-2 trus ok sikit la... hahah pandai gak ak ni kan... ak balik dlm pukul 9.30 mlm td... korang nk taw ak tunggu bus 1 jam okay ! grrr geram betul la ni kan... peta tanda bas datang dr 6 minit smpai la ke 50 minit ! gile kentang la kan.... hahaha nk x nk ak kene gak tunggu bas smpai... smpai je bkn bas rapid tp bas mini ! hahah ni lagi la parah weyyy sepadat-2 org dia nk sumbat kan... da mcm dalam sardin dah ak tgk.. tp nasib baik ak duduk... fuhh ! legaaaaaaaaaaa..... tp bsa full mase ke kg lindungan je la... smpai flat desa mentari dah x rmai dah... lega sikit la... biase la sabtu n ahad bas mmg 1 je... so x payah nk m'rungut sbb lambat smpai rumah... wakakakaka ! ermmm ape lagi erk ak nk ckp ? da x de kot... kering idea dah ni... biase la otak jam la kater kan.. penat keje x hilang lagi trus update blog... hahahaha  setakat ni saje la ea ak bercerita dgn korang (: mate pon dah m'gantuk dah ni... so nk rehat kan badan ak yg sakit-2 ni...

sekian byebye
xoxo -chocolateberry-

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !