Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

17 December 2012

hyep korang ! salam dan selamat malam smua.... alhamdulillah ak punya line baru je okayyy , biase la baru lps hujan kan... paham-2 sudah... huhu... anyway entry kali ni ak nk bercerita pasal twilight . hah ? ape ? ok mcm nih cerita nya... td ak kua jmp si dia la kan... mula-2 ak igt nk lepak cc kat SS15 je... tp yg m'btkan ak tension gile adalah bas lambat smpai ??!! melepas ak nk main game fav ak... SDO la... ape lagi kan...  urghhh jd ak ckp ngan si dia , kita jln kat subang parade je la b... then he say's ok jer la... lega la sikit kan... kui-3 . mula-2 jalan-2 je kat situ... yer la ak nk jln mne lagi kan... dah la ak keje dlm shopping complex tuh hari off day pon berjalan kat tmpt yg same... kuang-2.... jd dgn x semena-2nya ak berkata kat si dia , " b , jom tgk wayang nak? " si dia plk membalas " nk tgk cte ape syg ? b x kuarkan duit lagi ni... " then ak ckp gune duit ak je... kali ni ak belanje si dia plk... hehe . amacam sweet x ?? haha :P  so ak gk la senarai cte ape yg keluar kat kan... last-2 ak pilih jugak twilight saga breaking down part 2 jugak weyhhhh , seriouslly ak x jemu tgk cerita ni... masuk ni dah 2 kali ak tgk movie ni... frst mase kat sunway piramid TGV CINEMAS ngan si dia jugak... yg ni second time kat subang parade MBO CINEMAS pon dgn si dia jugak... hehe  tnpa berlengah lagi , ak pon trus beli tiket la... x mahal pon sorang RM9 hengget jew... so 2 org RM18  murah kan ?? movie start pukul 4ptg , so b4 masuk tuh ak lepak dulu la.. jalan-2 then pg beli popcorm medium size... hehe [padahal br je lepas mkn kot... kui-3] 






wayang # MBO CINEMAS # TWILIGHT SAGA BREAKING DOWN PART 2 # HANG OUT . wink-3






serius la plk muke ak nih... adoiiii (:


muka happy sbb dpt mkn mc chicken :) hehehehe bole jd model iklan ubat gigi ni... kuang-2 jgn marah b... 



so lepas abis je cerita tuh , ak trus lepak mcd... memandangkan si dia lapar , so ak belanje dia makan set mc chicken mc value dinner je pon... berselera sungguh dia makan td... sbb ak taw fav dia mmg suka mkn mc chicken... lepas je abis makan , ak ngan si dia pon gerak balik la... x nk balik lambat sgt-2 kan... t dia susah plk... dah la rumah dia jauh... huhu mase ak nk tggu bus tuh , hujan renyai-2 jew... then trus lebat... nasib baik cepat dpt bas la kan...



fuhhh lega... n alhamdulillah ak dah selamat smpai kat rumah.... begiru jugak dia kan... wink-2 .... so itu shj entry ak kali ni utk korang smua... ade mase ak update lagi entry yg best utk korang okayyy ...  salam smua n selamat malam...

xoxo -chocolateberry-

2 comments:

✸Wanny✸ said...

Untunglah pergi tengok :3

BudakCHOCO Official Blogger said...

wanny >> hehe kebetulan je nih pon tgk... wink-3

THX krn Melawat yeah XOXO !