Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

19.12.2012




salam semua .... fuhhh penat sgt kot hari ni.... sbb ak x cukup tidur la... aduhaiiii , sejak kebelakangan ni la kan , bdn ak asyik letih jer... hurmmm mcm mna nk carik duit lebih ni.. cer cita sikit.. haha . insyallah selagi kesihatan ak baik ak kutip overtime selagi mampu... da nekad dah ni nk simpan duit bulan-2 :) eh-2 dah-2 ak sudah merepek sudah... huhu , entry ni pun ak nk bercerita pasal 19o1 (: hah ? ape benda tu ? ok mst ade yg x tahu dan ada yg tahu ape itu 19o1 ni... sebuah gerai makanan saussage yg distim kan... mmg sedap la kan... tp nk lagi sedap dtg la pd setiap 19hb diorg ade buat promosi 1/2 price kot... so td masa dah abis kerja , ak pon menyinggahla kat kedai ni.. so , ini dialog ak dgn akk indon tu... ^_^

aku : akak , nk yg harga RM3.99 ni... (:
akk indon : maaf la dik , sudah habis tadi , jd tinggal yg harga RM2.99 sahaja...
aku : ala..... baru nk beli... tp x per la kak , sy nk yg harga RM2.99 ni dua yer...
akk indon : ok...


nah ! amek kaw dua sekali ak beli... muahaha 1 mne cukup... kalau yg harga 3.99 tuh mmg beli 1 je la.. sebab besar... yg ni kecik jer.. so x kenyang la kan... [nampak sangat lapar nye ak ni...] dan kat bawah nih gambar saussage yg ak beli td... [maaf lah jika kualiiti gambar agak kabur...] kui-3




amacam sedap kan ?? jgn cemburu okay...korang boleh beli kan.. bukan mahal pun... murah jer... ikot kemampuan ak jugak la... dan ikot citarasa ak jugak sbb ak tgh diet skrg ni... huhu tp x bole nk mkn banyak mcm ak beli ni... hancus sudah.... wakakaka !

ok la setakat ni je la entry ak kali ni utk korang yer.. mcm biasa ade mase terluang dan ade cerita menarik utk ak share dgn korang , ak akan update yer.... byebye ! 

xoxo -chocolateberry-

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !