Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

entry tertangguh 11/12 dan Hari ni punya cerita

salam semua , ak kembali mengupdate entry yg dh lapuk ? haha . ok act cerita ni pasal hari selasa hari tuh... br sekarang ak berpeluang nk update kan... huhu selasa lepas ak pg makan dkt food court carrefour subang jaya iaitu sebelah shj subang parade tuh... memandangkan ak ni kelaparan ak singgah la mkn kat situ... ak pilih mee hailam (: lame sudah ak x mkn mee hailam ...


see ? sedapkan mee hailam yg ak kate tuh ? x mahal mne pun cuma RM6 shj... tp puas mkn kot.. kenyang ak mkn... act ak sorang je yg order si dia x order sbb kenyang lagi katanya... huhu so kami share je la... tp seyes mmg super duper sedap ! wink-3 jgn terliur sudah ea.... huhu 


snap je keje nye kan ? mase nk mkn pon nk snap.. muahaha...tp ak suka sgt pic ni... dgn tudung yg ak pkai tuh mcm nenek jer... haha funny okay... (:


yg ni plk dok tgk ak mkn lew.. huhu si dia minum jer.. lg pom mse dia tggu ak punch out , dia da bedal double cheess kan.. so kenyang lg la.. tp ak pakse jugak dia mkn mee hailam ak... [pdhal ak x larat dah nk abiskan...] banyak kot... 

ok itu untuk tarikh 11.12.2012 punya cerita la... so hari ni ak nk cerita hal td punya plk.... pasal makan jugak... lg pon da mls nk taip panjang-2 kan.. ape kate korang layan je la gambar at bawah ni ea... hehehe 


nah ! tu dia jgn jelesh okay... tuh yg bf ak mkn td mee bandung xpedas .. x pedas ? yes ! kami x suka mkn pedas-2... huhu... 


ok , turn ak plk... tadaaaaaaaaa... ! nasi goreng paprik (: sgt-2 sedap okay... tp pedas la plk... lupe nk ckp kat makcik tuh td... hahaha .... so itu shj la cerita ak utk korang smua... hope korang jgn terliur la yer... :P lagi pun ak da x der idea nk menaip pun sbnrnya... anyway thx baca entry ak ni yer... bybye salam :)

xoxo - chocolateberry-










2 comments:

Syuhada Nasya said...

duhh sedapnya weyhh .. mai ckit heheee

BudakCHOCO Official Blogger said...

hahaha suda abis la syuhada :P

THX krn Melawat yeah XOXO !