Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Entry Tertangguh


assalamualaikum n aneyong haseyo ! ak kembali mengupdate blog ni . (: ok entry kali ni ak nk bercerit pasal hal pg td . huhu oleh kerana hari ni 1hb 12 so ak ngan en boyfreng pg tgk wayang dkt sunway piramid . memandangkan hr ini hr sabtu which means weekend day's so ak ngan dia pon gerak awal pagi kot . bygkan wayang belum open lagi kami dah beratur taw ! rmai org tuh jgn ckp la kan.. ini smua gara-2 nk tgk movie TWILIGHT SAGA BREAKING DOWN PART 2 (: finally ak dpt jugak tgk movie ni . even part 1 x tgk smpai habis . grrrrrrrrr 

ak beli tiket frist show weyy 11.30 pagi (: n ak ngan dia org pertama masuk bilik wayang tuh taw.. haha punya la excited nk tgk cte ni kan . serius ak mmg suka sgt tgk cte pontianak cute + kacak ni dr frist smpai la yg last nih except part 1 . huhu . ok review cte ni pd mulanya syok x boring mcm org lain dok cerita . n yg bt jantung ak berdebar bile diorg fight ngan pontianak jahat tuh . last-2 rupa-2 nyaaaaaaaaa.......... khayalan semata-2 ! semangat okay ak tgk , smpai en boyfreng ckp excited nyer tgk.. muahahaha . n kalau korang nk taw la kan , en boyfreng ak ni pd mulanya dia berkata ngan ak , start jew movie b nk tdo . nk taw ape jd ? x jd tdow weyyy sbb layan sekali tgk movie ni... muahaha . dia pon ckp syok jugak cte ni. (: see ? mmg syok la kan... so pandangan ak tntang movie ni ak bg 5 bintang ! (: the best movie ak pnh tgk... even movie sepah ari tayang kan.. x sempat jugak ak nk tgk sbb org terlampau rmai . ... so x nk bercerita panjang layan jew la gambar-2 kat bawah ni ea.. even x banyak tp ok la kan... [ ak x de camera DSLR mcm korang so amek dr camera phone jew.. ] wuwuwuwu .



++ muka excited nk tgk twilight punya pasal la katekan... hehe ++


Ok , hbis pasal cte twilight now second cerita plk ak nk story ngan korang lagi ni... huhu ape ? igt da abis ka ? belom weyyyy .... ade lagi.... bace smpai lebam taw... :P

crita nya  bergini .. pd 7,8 dn 9/12 bersamaan hari jumaat , sabtu dn ahad ak ngan en boyfrend pg summit usj , buat pe kat sane ?? ape lagi tourament la weyyy . memandangkan ak nih kaki game online , so ak x nk lepaskan peluang ni kot.. bukan selalu dpt tgk tourament kan.. setahun sekali plk... huhu


ini wajah excitred nk tgk SDOIC ( SUPER DANCE ONLINE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP)

act , ak x banyak gambar nk post cuma ak just copy dr fan page game online ak nih jer.. so korang layan je gambar-2 kat bawah nieyh okayyyy (:



Gmbr 1 : mode reverse mode maksudnya note nye bertentang la.. agak susah nk lepas mode ni , even ak sendiri pon terkial-2 menekan key ok.. haha noob suda...


Gmbr 2 : so her it's ! the top 3 SDOMC ( SUPER DANCE ONLINE MALAYSIA CHAMPIONSHIP) 
yg pkai spek tuh mmg pro gile-2 kot.. dia dpr champion (: good job !


Gmbr 3 : ini plk antara 6 player yg terbaik dr seluruh negeri (: yg ujung sebelah kiri tuh pernah msk SDOIC kat CHINA tahun lepas , tp dia tersingkir jugak.. (: sob-3


Gmbr 4 : sesi warm up la dulu kan... finalis sedang train dgn player pling pro dr negara china ! waaaa yg baju gray tuh okay... simple je bro ni kan ?? yg sebelah tuh GM la.. huhu yg gurl cina tuh pon pro... dia sorang je lepas antara 20 org finalis tp dia tersingkir mase semi final.. (:


Gmbr 5 : Seee !! bole tgkap ke weyyy ? jari ape la ni kan ? ak pon x tahu.. haha smua lagu dia full combo.. then cool pon below 10 shj ! owesome kan ?? huhu


Gmbr 6 : finalis SDOMY VS SDOCH  huhuhu


Gmbr 7


Gmbr 8


Gmbr 9


Gmbr 7,8 dan 9 : sesi dpt medal n hadiah la... tgk betapa untung nya main game online ni kan ? sendiri pikir la kan..




Gmbr 10 : SDOIC 2ND RUNNER UP (: terbaik bro...! haha


Gmbr 11 : SDOIC 1ST RUNNER UP (: mmg untung dia nieyh kan... haha


Gmbr 12 : oyeahhh ! this is the champion of SDOIC 2012/2013  tahniah ! tp malangnya dia x pandai ckp english.. bile org ckp cina , dia jd mcm blur-2 jer.. biase la org negara CHINA...



kami juara ! hahaha [merepek je ak nieyh kan...] 


so itu shj la cerita utk korang kan... maaf la sbb agak lambat ak update sbb keadaan yg x mengizinkan ak update blog.. bz keje weyyyyy ! huhu ok la bybye !








No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !