Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Agama islam di Kutuk ?? Ape korang Rasa ??


salam smua :) sehat kah hari ini ? ak sentiasa sehat jer.. plus semakin sehat kot ? hahah maklum lah hati sudah senang kan... hehehe  ok kali nieyh ak update blog kat cc seyhh malas nk topup mr brodband ak nieyh punss sbb esok ak keje pagi [ pukul 9 ] anyway saje je update blog punss.. x der cerita sgt nk share ngan korang kan.. just mengisi masa lapang yg sangat bosan kat cc nieyh disebabkan ak x bole nk online game fav ak le.. urghhh owner cc nieyh x update lagi lagi seyhh sedih nieyh... huk-3 

on dota pulak asik kalah jer... bosan weyhh ! ak sudah NOOB !! arghhhhh x bole nk terima kenyataan nieyh (: heheh  belaja mcm mana nk main dota mmg kekok gile ! dulu mase ak skola mmg selalu game nieyh ak mentelaah kot (: x on SDO ak on DOTA , keje nye asik membully org yg lemah jer.. and sekarang ak dibully oleh en boyfren ak sendiri ! hahahaha kelakar kan ?? eh ... mmg kelakar punsss... hehehehe 

bila on facebook , mcm-2 la status kat new feed ak.. berlambak-2 seyhhh smpaikan ade yg invite ak join diorg nye iklan online lah , request game kat facebook lah... bosan kot... adoiii semak oke ! mmg semak !! sorry la if terasa la kan... n lagi satu byk la jugak org bukan islam suka dok hina agama kita kan... urmmm ak pun x paham la knp diorg selalu sgt nk menghina agama org lain kan ? padahal ade agama sendiri kan ?? pikir-2 kan la... ak mls nk berbahas kat sini nanti org kata ak berpolitik pulak , huhu ini sekadar yg ak tahu la.. ok x mahu ckp panjang la kan nak tahu siapa yg kutuk agama islam tuh ? ok sila lihat dibawah ini (: sape yg ade fb mst korang kena share oke !


# sila klik pic utuk melihat dgn lebih jelas (: #

ok lah itu shj mende nk share ngan korang , so paper pun jgn tension bila baca entri ak nieyh okeyh . 
sekian (;

3 comments:

✿Lady Ainaa ✿ said...

Hurmmm, sememangnya sakit hati bila agama sendiri dikutuk dan dicaci.. namun, adakah umat Islam sendiri mengikut arahan dan perintah Allah??? tgok kt Malaysia ni pun jdlah.. so jom kita bersihkan balik nama agama kita ni..mari kita jadi muslim yg sejati... bukan muslim yg celup2... lantak p cacian mereka...

Si Matatajam said...

Sebenaqnya ada konspirasi yang nak melaga2 kan rakyat kita ni. Depa ni mungkin berselindung disebalik pict2 yg mungkin betoi ataupun tak kta pun tak tau. Jgn cepat melatah... Kalau kita pun dok lawan hina balik, so kita pun dah sama taraf ngan depa. Berserah pada Allah semoga depa ni akan dpt pengajaran yg setimpal dr Allah.

BudakCHOCO Official Blogger said...

terima kasih sbb bg pendapat yg bernas yer... kita same-2 memperjuangkan hak kita sebagai org islam :)

THX krn Melawat yeah XOXO !