Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Xder Kawan Pun Saye Boleh Hidup Lah (: + Lampu Rosak grrrr



selamat malam smua , dah solat ? ok good . entry kali ini nk cerita pasal....... pasal ape erk ?? heheh act ak x taw nk bercerita ape kat sini penat ak dok menunggu mood utk menaip sbrnya taw... huhu . sedang leka ak on9 fb tibe-2 roomate ak balik . then dia menghempaskan pintu rumah mcm nak roboh kot . motif ?? ak tahu tp biarlah rahsia... hehehe tuh x menjadi masalah sgt la kan.. yg membuatkan ak panas hati nieyh dia bole tutup suiz kat dapur seyhhhh maksud plug kat bilik ak xberfungsi jadi ak guna kan plug di dapur utk connect dgn extandtion ak ni... ok paham kan ? sambung cerita balik , dah dia tutup x bg tahu ak pas tuh tarik wayar nye mcm nk tercabut taw... saba jer ak... ak mls nk melawan nanti lain jadik nya... hehehehe xper biarkan.... 

skrg nih dia x mahu nk bercakap ngan ak , ade ak kesah ke ?? ha-3 silap besar la awak... x der hal pon ak x der kwan mcm kaw... hu-3 ak menyewa kat sini so x der hak nk halalu ak sbb tiap-2 bulan ak bayar sewa :) tp mmg menyakitkan hati sgt tadi sbb dia buat mcm tuh kan... ak kesihan kat lappy ak nieyh... dia yg jd mangsa sbb dgn sengaja dia off kan suiz sekali ngan suiz lappy ak... KEJAM ! KEJAM ! KEJAM ! 

dan skrg nieyh bilik ak gelap gelita just ade lampu lappy nieyh jer . sbb ape ?? lampu ak punya starter kene tukar baru . masalah nye boleh tuka tp ak x de tangga nk bukak.. adoiiii masalah lagi... sakit taw kepala ak dok pikir... nampaknya bergelap lah ak seketika... huk-3 mmg takot lak sbb esok pagi ak keje pagi.. aduyaiiii nasib nasib...

sekian (;

No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !