Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Pasar Malam Dan Kupon Free (:


Salam Malam smua (: ak kembali mengupdate belog lah ,ade cerita baru lakate kan.. hehe (: ok x nk membuang masa dah nk bercerita ngan korang pasal hal td , yak ni  1 jam yg lepas la.. (: kebetulan hari ini ak balik keje pukul 6ptg so dgn sepantas kilat nye ak berjalan menuju ke stesyen komuter subang jaya (: x nk terlepas sesuatu seyhh . eh ? ape yg ak maksudkan itu yer ? haaaa iaitu pasar malam jumaat le... ! hehe x de la mahal ak nk beli mknan kan... (: berjimat  sikit bulan nieyh... ho-3 so smpai je kat pasar malam ak pom membeli sayur terung dan kacang buncis dgn harga sebakul RM 1 taw ! murah kan ?? kebetulan esok ak of day kan , so nk masak la sikit... 

sambil ak jalan-2 tuh terjumpa la kwan lame mase ak keje ngan safeguard dulu (: then ak terhidu bau satay ! waaa tibe-2 hati ak berkata "beli yan , beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" muahahahaha . so ak pon beli la satay ayam (: seyes mmg sedap... sgt sedap... nk tgk gambar ? ok nieyh dia... 


Gambar Pertama (:


Gambar Kedua (:

ok , dah tgk kan ? sure terliur kan ?? hehehe ok jgn terliur yer kwn-2 .  habis cerita pasal pasar malam lah . ini ak cerita pasal ak mendapat cupon free dr store manager ak (: sgt baik hati kan store manager ak nieyh . nk taw ak dpt ape ?? ok nieyh dia :


Ak mendapat kupon free chicken Foldover [4] , Big Mac [2] dan Aple Pie [2] tp yg big mac dgn apple pie tuh kene beli 1 item bru bole redem lah :) yg chicken foldover tuh mmg free (: just beli air then redem menda tuh (: untung kan ?? hehe eh , korang jgn la jeles oke :) 

so memandang kan besok ak off day la kan , bole la berjalan smbil redem ini makanan kan ? ha-3 bertambah la mok mok ak nieyh... ! (: ade ak kesah ?? ok la kawan-2 kuh sekalian smpai disini sahaj bebelan ak mlm ini . ade mase ak update lagi cerita yg syok-2 oke ! 

sekian (;




2 comments:

Farsya Shamsudin said...

serius menyelerakan. yummy!

BudakCHOCO Official Blogger said...

sya : tahu x per... hehehe

THX krn Melawat yeah XOXO !