Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

segmen : saya bloggerowesome and cool


selamat pagy smua :) heheh tibe-2 mahu join segmen nieyh pulak.. errrr segmen ape erk ? ok nak tahu sila lihat di bawah :)




  1. Follow blog Shawal.. sini
  2. Like fanpage Shawal >klik sini<
  3. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang..
  5. Tag seberapa ramai yang boleh (sekurang kurangnya seorang)... :)
  6. Tinggalkan link entry korang kat enty syawal oke . :) 
  7. Follow sponsor >klik sini<
  8. ak tag kat korang yg nk join segmen nieyh.. :)
ok da paham kan ? so ape lagi jom la join... heheh mne taw korang terpilih ker... huhu peace !

1 comment:

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

THX krn Melawat yeah XOXO !