Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Exclusive Giveaway By Cik Bunny


selamat pagi smua (: da bekpes ke belum ? ak ? for sure lah belum... myb mkn tgh hari sekali la nanti sbb ari nieyh msk keje lambat kan... (: ok x nk buang masa dah nk cter pasal ak di tag oleh kwan blogger ak nieyh (: srh join GA cik bunny (: owesome babe !! muahaha hope ak salah seorang pemenang nyer la kan... huhuhu

korang nk join jugak ? bole x de masalah punya just korang follow syarat-2 kat bawah nieyh okeyh (:





SYARAT PEYERTAAN (:

  1. Kena lah terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/IqhA8M
  2. Terbuka kepada warga Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
  3. mempunyai blog.
  4.  follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny Inspired, NMA ShopButikpinkkudan Heart Inspiration (boutique).
  5.  jika ada akaun facebook, sila subscribe dan like fanpage: SILA PERGI KE PAGE ADMIN

MACAM MANA NK JOIN GIVEAWAY NIEYH (:

  • Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" , Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.
  • Tag kalau rajin nak tag. promote pun boleh *Ada hadiah untuk top referral
  • Di akhir entri anda letak ayat ini " Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunnyditaja bersama NMA ShopButikpinkkuBunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "
  • Dah siap? tinggalkan link penyertaan anda berserta nama facebook(jika ada)di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.
  • Tarikh tutup: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. (without double link) Jadi, kalau nak ditutup lebih cepat, ajaklah ramai2 join GA ni k. Ada hadiah untuk top referral:x::x::face64:

Juri Giveaway: originally Random.org kecuali pemenang top referral.

SAYE TAGG :

semua blogger yg bk join GA nieyh (:

THX krn Melawat yeah XOXO !